ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

branduren led

De branduren van de lED verlichting van LED import Europe zijn lang. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten voor het onderhouden van uw verlichting. Bij ons profiteert u door directe inkoop van een lage prijs.

De branduren van led lampen is in vergelijking met ouderwetse verlichting vele malen langer. Ledverlichting gaat gemiddeld tien keer langer mee dan ouderwetse gaslampen en tl buizen.

Helaas zijn er in het verleden veel ledproducten van matige kwaliteit verkocht. Deze verlichting gaat meestal snel kapot. Niet iedereen is daarom overtuigd van de lange branduren led. Jammer genoeg beoordelen organisaties bij de aankoop van ledverlichting nog vaak op prijs. Lampen met een lage prijs zijn kwalitatief minder goed dan technisch hoogwaardige producten uit Europa.

De verlichting van led import Europe is van een goede kwaliteit. Helaas kunnen wij daardoor niet altijd de goedkoopste zijn. Wij kiezen voor kwaliteit en onze referenties onderschrijven deze strategie. Zij kozen bewust voor goede producten van een hoge kwaliteit met lange branduren.

Gratis offerte op maat

branduren led armaturen

branduren led armatuur
Lange branduren ledarmatuur

Ledverlichting met lange branduren, goedkoop besparen

branduren levensduur ledverlichting
led armatuur highbay

Lange branduren voor het vervangen van gaslampen

ledverlichting lange branduren
Industriele led lampen

Lange branduren, stofdichte afscherming, sterk licht

branduren led tl
Led tl buis verlichting

Ledverlichting met lange levensduur voor bestaande armaturen

Branduren led lampen

In ons assortiment zijn ledlampen opgenomen met lange branduren hiermee kunt u eenvoudig besparen

high bay ledverlichting

De branduren van ouderwetse tl lampen is ongeveer 7000 uren. Ledverlichting heeft veel langere branduren van tot wel 60.000 branduren. Dat komt overeen met 20 tot 25 jaar. In die tijd bespaart u veel geld op de verbruikskosten en op de vervanging en het onderhoud van de lampen.

De branduren van led hebben dus een positief effect op de kosten van onderhoud. Bij de verlichting van bedrijfsloodsen hangen de lampen vaak op lastig te bereiken plaatsen. Bij het onderhoud aan deze verlichting moeten vaak hoogwerkers worden ingezet en lopen de kosten al snel op.

Het is niet voor iedereen duidelijk wat de branduren van ledverlichting zijn. Onze adviseurs helpen u graag bij de opzet van een besparingsberekening. In die calculatie zetten wij uiteen wat de branduren van ledverlichting zijn en hoeveel uw kosten teruglopen na de aanschaf van ledverlichting.

Gratis afspraak op locatie

branduren led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.