ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Download onze catalogus en prijzen

Bekijk de prijzen en kies uit ons enorme assortiment uit voorraad

LED import Europe verzorgd voor diverse internationale producenten de exclusieve Benelux distributie. Het uitgebreide assortiment zorgt dat voor elk budget passende ledverlichting kan worden gekozen.

Op deze pagina kunt u de diverse producten en catalogussen bekijken en downloaden. Voor eventueel aanvullende prijsinformatie en een offerte op maat kunt u contact opnemen met onze afdeling sales.

Onze adviseurs vertellen u graag over de mogelijkheden met led verlichting in bedrijf. Ons advies is gratis en een afspraak verplicht u tot niets.

Gratis offerte aanvragen

Download onze catalogus en prijzen

download catalogus ledsmax
Download hier catalogus ledsmax

Led verlichting voor bedrijven en instellingen

download prijslijst ledsmax
Download hier prijslijst Ledsmax

Prijslijst van onze ledsmax led producten

download catalogus led import europe
Download hier LED import Europe

Ledverlichting voor bedrijven

download catalogus multibeam
Download hier Multibeam Highbay

Multibeam LED Highbay armaturen

download beursstand

Led import Europe staat bekend om een rotsvaste prijs-kwaliteit verhouding. Wij bieden onze klanten ledverlichting van goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Onze ledverlichting is ontwikkeld in overeenstemming met de toepasselijke Europesche normen en eisen van kwaliteit en veiligheid.

Met verschillende productlijnen bieden wij voor alle budgetten een passende oplossing. Wanneer u vragen heeft over onze led verlichting of als wederverkoper van onze ledverlichting wil optreden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om desgewenst ondersteuning te bieden bij uw project.

Gratis afspraak maken

Led verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.