ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Groothandel led verlichting

LED import Europe groothandel led verlichting en armaturen. Wij leveren onze producten direct aan bedrijven. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs voor led verlichting in uw bedrijf.

Groothandel led verlichting en ledarmaturen voor de Benelux. Led import Europe levert ledverlichting direct aan zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven. Direct na onze oprichting hebben wij ervoor gekozen onze systemen niet alleen aan installatiebedrijven te leveren maar juist ook direct aan de zakelijke eindgebruiker.

Een groothandel voor ledarmaturen waar u als zakelijk eindgebruikervoor een scherpe prijs ledverlichting kunt kopen. Bij onze technisch specialisten kunt u terecht voor een degelijk advies en verlichtingsplan of installatieinstructie.

Installatie van onze ledverlichting kan indien gewenst worden uitgevoerd door onze installatieteams. U kunt zo eenvoudig zelf kiezen of u alleen verlichting wilt aankopen en de montage in eigen beheer wilt uitvoeren of u uw systeem wilt laten installeren door onze installatieexperts.

Gratis offerte op maat

groothandel led verlichting armaturen

groothandel led verlichting armaturen
Groothandel led verlichting

Ledarmaturen voor werkplaatsen en loodsen

groothandel led verlichting downlight
Groothandel ledlampen

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

groothandel led panelen
Importeur ledpanelen

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

groothandel led stralers
Ledstralers groothandel

Gemaakt voor vervanging van bestaande armaturen

Groothandel ledverlichting en armaturen

LED import Europe heeft een zeer divers portfolio ledverlichting en ledarmaturen voor bedrijfsmatige eindgebruikers.

groothandel led verlichting bedrijven

In ons ruim assortiment groothandel led verlichtingarmaturen zijn armaturen opgenomen voor bedrijfshallen en loodsen, kantoren en winkels. Het uitgangspunt bij het samenstellen van het assortiment is altijd een zeer scherpe prijs- kwaliteitverhouding.

Om u als zakelijke eindgebruiker te ondersteunen bij de selectie van het bestpassende ledverlichtingarmatuur hebben wij een team van specialisten in dienst die u kunnen adviseren. Samen met onze specialist kan een selectie gemaakt worden uit de armaturen van onze led groothandel.

De producten van onze groothandel in ledverlichting zijn zo gefabriceerd dat de installatie van de armaturen eenvoudig in eigen beheer uitgevoerd zou moeten kunnen worden. Op deze manier heeft u altijd de mogelijkheid de ledverlichting zelf te installeren. Hiermee kunt u nog extra besparen op de aanschaf van uw nieuwe ledverlichtingsysteem.

Gratis afspraak op locatie

groothandel ledverlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.