ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

high bay led armaturen

Met de high bay led verlichting van LED import Europe kunt u snel besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor uw highbay ledverlichting.

High bay led verlichting is speciaal ontworpen voor de vervaging van ouderwetse gas ontladingsverlichting in bedrijfsloodsen en hallen. Vaak zijn deze ouderwetse gaslampen toegepast in verouderde klokarmaturen. De armaturen hangen meestal hoog en zijn moeilijk bereikbaar wanneer een lamp kapot is.

Met high bay ledverlichting is een grote besparing te behalen op de verbruikskosten van stroom en onderhoud. De high bay led lampen van Led import europe kenmerken zich door een lange levensduur en extreem hoge lichtopbrengst.

Het is nu mogelijk om bestaande gaslampen en het bijbehorende klokarmaturen te vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Met de high bay led lampen kunt u gemakkelijk tot wel 70% op de stroomkosten besparen.

Gratis offerte op maat

high bay led armaturen

high bay led armatuur
high bay led industrie

Led higbay ledarmaturen geven veel en gelijkmatig licht

highbay led armatuur 200watt
Industrie led highbay straler

Krachtige ledstralervoor loodsen en hallen

high bay ledarmatuur 600watt
Industrie highbay ledarmatuur

Led highbay snel vervangen van uw gaslampen

high bay ledlamp 150watt
Led verlichting highbay

Krachtige ledstraler, laag wattage

LED highbay industrie

LED import Europe heeft ruime ervaring met energiezuinige ledverlichting voor de industrie

high bay ledverlichting

Naast de besparing op de kosten van het stroomverbruik is het eenvoudig verwisselen op de bestaande aansluitingen gemakkelijk in eigen beheer uit te voeren. Met geringe technische kennis kunt u op deze manier zelf uw verlichting upgraden met high bay led armaturen zonder een hoge investering voor het trekken van nieuwe kabels en aansluitingen.

Door de lange levensduur van de highbay ledverlichting die tot wel 15 of 20 jaar kan oplopen is het vervangen van verlichting op hoogte nu definitief voorbij. Door de lange levensuur van highbay ledarmaturen kunt u dus direct flink besparen op de kosten van vervanging en onderhoud.

Voordat u overgaat tot het vervangen van uw ouderwetse verlichting voor de energiezuinige high bay led verlichting, kunnen onze adviseurs voor u berekenen welke besparing u kunt behalen op stroom- en onderhoudskosten. Op deze manier krijgt u een goed beeld van uw investering en terugverdientermijn.

Gratis afspraak op locatie

high bay led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.