ilumax led verlichting
ilumax ledverlichting
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ilumax Benelux
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

ilumax led verlichting

LED import Europe is exclusief Benelux distributeur voor Ilumax LED verlichting. LED Import Europe voor innovatieve ledverlichting van Europesche kwaliteit.

Ilumax producten worden in de Benelux exclusief geleverd door LED Import Europe. Onze hoogwaardige ledverlichting kenmerkt zicht door een zeer scherpe prijs en levering uit een enorme eigen voorraad. Ilumax en LED import Europe bieden de mogelijkheid voor OEM productie aan dealers en wederverkopers. De producten hebben een goede garantie oplopend tot zelfs 5 jaar.

Regelmatig nemen wij deel aan beurzen in de Benelux en verzorgen wij advies, levering en installatie van onze led verlichting. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor uw project aan en laat u verbazen door onze prijzen en snelle levering uit voorraad. Onze product selectie is steeds "up to date" en voorzien van de laatste inzichten gebaseerd op de vraag uit de markt.

Gratis offerte op maat

Ilumax led verlichting

ilumax led verlichting
led evenementen

Wij bezoeken regelmatig technische evenementen in de Benelux.

ilumax led armaturen
Goed advies

Onze adviseurs zijn deskundig en hebben veel ervaring.

ilumax led lampen
Grote voorraad

Wij hebben 600 producten die wij leveren uit grote voorraad.

led panelen opbouw rechthoekig
Wij zijn er voor u

Onze specialisten bezoeken u indien gewenst op locatie

Ilumax led verlichting voor uw bedrijf?

Ilumax en LED import Europe bundelen de krachten, wij leveren ledverlichting voor bedrijven en instellingen u koopt de producten direct bij de bron en rechtstreeks bij de importeur.

ilumax led showroom

Led import Europe is al jaren een bekende naam in Nederland en Belgie. Als exclusief Benelux importeur van Ilumax led verlichting bieden wij u a klasse producten met een zeer scherpe prijsstelling.

Met onze producten profiteert u maximaal! Niet alleen koopt u led verlichting van een perfecte kwaliteit u profiteert van onze enorme voorraadpositie waarmee wij toegevoegde waarde bieden aan onze wederverkopers en klanten.

Onze producten hebben een garantie van 2 tot zelfs 5 jaar. Doordat wij lage prijzen hanteren profiteert u maximaal van uw besparing en heeft u uw investering in een snelle tijd terug verdient. Tevens bieden wij u gratis advies op locatie en een deskundige binnendienst die u kan helpen bij de producten selectie.

Gratis afspraak op locatie

Ilumax ledverlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.