ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Importeur led verlichting

Led import Europe is importeur van led verlichting. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan zakelijke eindgebruikers. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs.

importeur led verlichting en armaturen voor de zakelijke markt. Led import Europe is importeur van ledverlichting armaturen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige led armaturen voor bedrijven.

Op eigen productielijnen hebben wij armaturen ontwikkeld die in staat zijn uw bedrijfsloods of productieomgeving energiezuinig te verlichten met een lange levensduur. Deze ledarmaturen hebben vaak een patent op gespecialiseerde onderdelen die de kwaliteit van de armaturen onderstreept.

Met vestigingen in Nederland, Duitsland en Belgie hebben wij goed inzicht in de wensen van zakelijke klanten. Led import Europe is al sinds 2010 actief als importeur led verlichting en importeur. Wij hebben grote expertise opgebouwd in de grootschalige implementatie van ledverlichting in binnen en buitenland.

Gratis offerte op maat

Importeur led verlichting armaturen

importeur led verlichting armaturen
Importeur ledarmaturen

Led armaturen voor werkplaatsen en loodsen

importeur led verlichting downlight
Importeur ledlampen

Energiezuinige verlichting en led lichtbronnen

importeur led verlichting panelen
Importeur ledpanelen

Ledpanelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

importeur led verlichting winkel
Led verlichting winkels

Gemaakt voor vervanging op bestaande verlichtingrail

Importeur ledverlichting en armaturen

LED import Europe heeft een zeer divers portfolio ledverlichting en ledarmaturen voor bedrijfsmatige eindgebruikers.

importeur ledverlichting bedrijven

Het productenaanbod is uitgebreid maar toegespitst op de zakelijke markt. Led import Europe is niet alleen importeur van ledverlichting maar ook producent en ontwikkelaar van ledarmaturen. De armaturen worden ontwikkeld in eigen huis en door deskundige productiepartners gefabriceerd.

Onze activiteiten houden niet op bij de levering van producten. Een deskundig advies staat altijd voorop. Onze specialisten maken graag een afspraak bij u op locatie om de mogelijkheden uiteen te zetten en samen met u de wensen m.b.t. de verlichting helder vast te stellen.

Na een locatiebezoek zijn wij in staat een deskundig advies uit te brengen dat aansluit bij uw wensen. Eventueel kunnen de adviezen worden voorzien van lichtberekeningen en installatieplanningen. Wanneer uw bedrijf niet beschikt over een eigen montagedienst of huisinstallateur bestaat ook de mogelijkheid turnkey projecten door ons te laten opleveren.

Gratis afspraak op locatie

Importeur led verlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.