ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

industriele led verlichting groothandel

Met industriele lED verlichting van LED import Europe kunt direct besparen op uw kosten voor verbruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteert u van een lage prijs voor industriele ledverlichting.

Industriele led verlichting is een van de specialiteiten van ons bedrijf. Omdat enorme besparingen kunnen worden gerealiseerd, worden wij bij veel organisaties uitgenodigd om een voorstel te doen voor de vervanging van de bestaande verlichting.

Met industriële ledverlichting van Led import Europe kunt u zeer eenvoudig de overstap maken naar zuinige ledarmaturen. Industriele led verlichting moet aan een aantal criteria voldoen.

Allereerst moeten de armaturen van een zware kwaliteit zijn. De verlichting zal binnen een industrieelbedrijf veelvuldig en onder zwaardere condities worden gebruikt.

De industriële led verlichting die wij organisaties bieden sluit aan op deze wensen. De armaturen zijn van hoge kwaliteit en voorzien van krachtige ledlichtbronnen. Sinds 2010 bewijzen onze armaturen hun dienst bij diverse bedrijven in binnen en buitenland.

Gratis offerte op maat

Industriele led armaturen groothandel

industriele led verlichting led tl
Industriele led verlichting led tl

Led armaturen eenvoudig en goedkoop besparen, een op een vervangen

industriele ledverlichting highbay
Industrieel ledarmatuur highbay

Grote hoveelheid licht voor snel vervangen van gaslampen

industriele ledverlichting stofdicht
Industriele ledarmaturen stofdicht

Verlichting met een stofdichte afscherming is eenvoudig schoon te houden

industriele ledlampen highbay
Ledverlichting industrieel highbay

Highbay vervanger met veel licht voor hoge en lage magazijnen en werkplaatsen

Industriele led verlichting

LED import Europe heeft veel projecten gerealiseerd met ledverlichting voor kantoor en voor de industrie.

industriele ledverlichting project

Afhankelijk van de werkzaamheden die plaatsvinden onder de verlichting kunnen wij putten uit een grote verscheidenheid aan producten die hun diensten al ruimschoots hebben bewezen. De afgelopen jaren hebben wij onze expertise ingezet om armaturen te ontwikkelen die de verschillende uitdagingen in de industrie de baas kunnen.

Wij hebben armaturen voor industriële ledverlichting die geschikt zijn voor het vervangen van gaslampen op hoogte, maar ook voor de vervanging van tlverlichting. Dat kan vaak met bronvervanging waarbij het bestaande armatuur behouden blijft. In gevallen waarbij gaslampen moeten worden vervangen adviseren wij een nieuw ledverlichtingarmatuur.

Voor de vervanging van verlichting in de industrie, waar bijvoorbeeld stof en vocht een rol spelen, hebben wij speciale stof- en waterdichte ledverlichting voor de industrie. Wij leveren tevens industriële ledverlichting die voldoet aan de HACCP norm en armaturen voor een ATEX omgeving.

Gratis afspraak op locatie

Industriele led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.