ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Ip65 led armaturen

Met IP65 led verlichting van LED import Europe kunt u besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote inkoopkracht profiteert u van een eerlijke prijs voor ip65 led verlichting voor uw bedrijf.

Ip65 led armaturen zijn bijzonder geschikt voor de vervanging van bestaande verlichting in een omgeving waar vocht en stof voor komen. Met een ip65 led armatuur kan met een simpele aanpassing als snel tot 70 procent worden bespaart op de stroomkosten.

Doordat ip65 led verlichting armaturen een erg lange levensduur hebben is er naast een grote besparing op de verlichtingskosten ook een reductie op de kosten van het onderhoud te halen. Wanneer de huidige verlichting is toegepast in een koelomgeving is het voordeel dat ip 65 led armaturen direct aan en uit schakelen ook wanneer het koud is.

In een bestaande situatie is meestal gebruik gemaakt van ip65 armaturen met tl buizen. Deze ouderwetse tl buizen hebben een hoog verbruik en zijn uitgerust met verouderde elektronica. Door de oude elektronica zijn de armaturen nog eens extra energie verslindend.

Gratis offerte op maat

IP65 led mogelijkheden

ip65 led highbay
IP65 led armatuur

IP65 Ledverlichting voor loodsen en werkplaatsen

ip65 led highbay armatuur
led ip65armatuur met spiegel

Energiezuinig IP65 ledlicht met spiegel voor werkplaatsen

led lichtlijn IP65 waterdicht
Led montagebalk IP65

Led montagebalk voor toepassing aan lichtlijnen

ip65 ledtl bakken
Led montagebalk ip65

Waterdichte montagebalk voor loodsen en hallen

ip65 Led verlichting

LED import Europe heeft diverse soorten water- en stofdichte ledarmaturen voor uw bedrijf

ip65 led project

Wanneer de bestaande verlichting een lange tijd in gebruik is geweest zijn de voetjes van de armaturen meestal kapot of in slechte staat. Dit is het moment om aan vervanging van de bestaande armaturen te denken.

Is ons assortiment hebben wij verschillende ip 65 led armaturen opgenomen. Deze ledverlichting is van een hoge kwaliteit en heeft een lange levensduur. Met deze armaturen kan snel en eenvoudig worden bezuinigd op de kosten.

Energiezuinige ledarmaturen geven een gelijkmatig en egaal lichtbeeld. Zodat na vervaging de lichtkracht meestal flink groter is dan voorheen. Omdat de armaturen zo zijn gemaakt dat u deze zelf kunt vervangen is in veel gevallen geen installateur nodig voor de wisseling van de armaturen.

Gratis afspraak op locatie

IP65 led mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.