ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led armaturen

Met de led armaturen van LED import Europe, kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led armaturen voor uw bedrijf.

Led armaturen zijn gemaakt voor de vervanging van uw ouderwetse tl verlichting armaturen. Led armaturen hebben wij in veel verschillede soorten. Het is mogelijk led tlbuizen in een nieuw armatuur toe te passen. Beter is een led armatuur waar al direct de led in is verwerkt. Dit is een technisch stabielere oplossing.

De aansluiting van led armaturen is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. Onze led armaturen zijn voorzien van aansluitpunten die direct kunnen worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te leggen in uw bedrijfshal.

Het voordeel van nieuwe led armaturen is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energieverbruik. Een led armatuur met led verlichting is gemiddeld genomen 50 tot soms zelfs wel 70 procent zuiniger. Het lage energieverbruik is niet het enige voordeel van led armaturen.

Gratis offerte op maat

led armaturen mogelijkheden

led armaturen kantoor
led armaturen kantoor

Led armaturen voor kantoor omgevingen, zuinig en functioneel

led armatuur loodsen
led armaturen loodsen

Energiezuinig en toch een hoge lichtopbrengst

led armaturen hallen
Led armaturen hallen

Led verlichting voor toepassing op grote hoogte

ledarmaturen winkels
Led armaturen winkels

Led armaturen voor winkels, fraai en zuinig

Led armaturen voor bedrijven

LED import Europe heeft diverse soorten led armaturen voor uw bedrijf

led verlichting armaturen kantoor

Met led armaturen ontstaat ook een besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl lampen. Ouderwetse tllampen hebben een levensduur die veel korter is dan de levensduur van nieuwe led armaturen. Led armaturen gaan doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led armaturen is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de wensen. Wanneer u toch plannen hebt om de verlichting te gaan vervangen kunt u direct aanpassingen aan uw lichtplan doen.

Bij de planning van de verlichting in een nieuwbouwsituatie kunnen onze adviseurs een sluitend lichtplan met u samenstellen, dat aansluit bij de behoefte van uw bedrijf en werktaken die worden uitgevoerd in de te verlichting werkruimte.

Gratis afspraak op locatie

led armaturen mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.