ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led downlight verlichting

Met led downlight verlichting van LED import Europe kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led downlight verlichting.

Led downlight verlichting voor uw bedrijf of instelling kan tot wel 75% op de stroomkosten besparen. Naast het lage stroomverbruik zijn er meer redenen om te kiezen voor deze energiezuinige verlichtingsoplossing. De levensduur van led downlight verlichting is veel langer dan de levensduur van ouderwetse verlichting, dat maakt het extra interessant.

Met led downlight verlichting kunnen de bestaande pl verlichtingsarmaturen in uw bedrijfspand of organisatie simpel worden omgewisseld op de bestaande bekabeling. Na de vervanging van de bestaande armaturen begint u direct met besparen. Omdat het omwisselen van de armaturen eenvoudig is, kan zonder veel technische kennis deze uitwisseling plaatsvinden.

Het omruilen van de armaturen kan dus zonder veel technische kennis plaatsvinden. De kosten van een installatiebedrijf kunnen hierdoor vermeden worden. Wij kunnen de led downlight armaturen aanleveren met een voorbereiding en aansluiting die zorgt dat de armaturen plug and play kunnen worden vervangen.

Gratis offerte op maat

led downlight velichting

led downlight armatuur
led downlight winkel

Led downlight verlichting voor winkel en bedrijf

led downlight armatuur
led downlight armaturen showrooms

Zuinig met een hoge lichtopbrengst en richtbaar

led downlight armatuur kantelbaar
Led downlight plafond

Led downlight armatuur voor toepassing in uw plafond

led downlight armatuur winkel
Led downlight armaturen winkels

Led downlighters voor winkels, fraai en zuinig

Led downlighter verlichting voor winkels

LED import Europe heeft diverse soorten led downlighter verlichting voor uw winkel.

ledverlichting armatuur winkel

De led downlight armaturen hebben wij in veel verschillende uitvoeringen die afhankelijk van de gewenste plaatsing of vervanging kunnen worden bepaald. Zaken die meespelen bij de juiste keuze zijn bijvoorbeeld de uitstralingshoek en de lichtkleur van de lichtbronnen. Er zijn speciale led downlight armaturen beschikbaar voor kantooromgevingen.

Met de led downlight verlichting voor kantoor is rekening gehouden met een beeldschermvriendelijke uitvoering van de lenzen. Met deze downlight verlichting ontstaat geen hinderlijke lichtschittering op het beeldscherm. Er zijn regels opgenomen in de ARBO die bepalen aan welke voorwaarden de verlichting een kantoor moet voldoen. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

Voor het definitief verwisselen van uw huidige downlight verlichting is het slim om te testen met verschillende led downlight armaturen. Met name het gewenste lichtbeeld en lichtsterkte kunnen zo eenvoudig worden gecontroleerd. Na een geslaagde test kan de verlichting eenvoudig worden ingepast in uw kantoor.

Gratis afspraak op locatie

led downlight velichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.