led high bay groothandel
led high bay kopen
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
led high bay bestellen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Led high bay
armaturen kopen

Direct kopen
bij de importeur

Lage prijzen
hoge kwaliteit

Led high bay verlichting kopen

Led high bay armaturen zorgen voor een enorme besparing op uw energielasten. Een led high bay heeft daarbij een lange levensduur.

Met Led high bay armaturen van Led import Europe kunt u eenvoudig overstappen van energie verslindende gas ontladingslampen naar energie zuinige ledverlichting en direct 50 tot 60% op stroomkosten besparen in het bestaande lichtplan.

Led high bay armaturen worden voornamelijk toegepast als lichtoplossing op hoogte. Denk hierbij aan loodsen, opslagruimtes en productiehallen. Van origine zijn hier vaak armaturen aangebracht met gas ontladingslampen van 250 of 400Watt.

De led high bay verbruikt tot 60% minder stroom en heeft een levensduur die 5x langer is dan uw ouderwetse gas ontladingslampen. Door eenvoudige toepassing van de led high bay op de bestaande aansluitpunten van de huidige armaturen bespaart u simpel veel geld. U hoeft hiervoor alleen de armaturen te vervangen.

Gratis offerte op maat

led high bay armaturen

led high bay loods verlichting
Led high bay armatuur

Led high bay met een grote lichtopbrengst voor loodsen en hallen.

led high bay werkplaats verlichting
Led high bay verlichting

Dimbaar led high bay armatuur voor verlichting van werkplaatsen en opslag.

led high bay showroom verlichting
Led high bay voor uw showroom

Geschikt voor een op een vervangen van uw ouderwetse armaturen.

led high bay schuur verlichting
Zuinige led high bay

Voor energie zuinig verlichting van hallen en loodsen in uw bedrijf.

Led high bay verlichting voor scherpe prijzen

Led import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led high bay verlichting

led high bay verlichting

Na de toepassing van led high bay verlichting behoort het vervangen van defecte voorschakel apparaten en gaslampen tot het verleden. Omdat de armaturen vaak lastig bereikbaar zijn is het vervangen van defecte lampen kostbaar.

Door de lange levensduur van de led high bay armaturen van tot wel 50.000 uur bespaart u dus niet alleen op energielasten maar ook flink op uw onderhoudskosten. Ouderwetse gas ontladingslampen maken gebruik van een zeer onzuinig voorschakelapparaat. Dit voorschakelapparaat zorgt voor een groot verbruik tijdens het opwarmen en gedurende de brandtijd.

De terugverdientermijn van uw investering is afhankelijk van de branduren van uw verlichting, uw stroomtarief en onderhoudskosten. Wij rekenen dit graag voor u uit!

Gratis afspraak op locatie

led high bay importeur

Led import Europe ontwikkeld led high bay armaturen met 140 lumen per watt. Deze armaturen zijn perfect geschikt voor de verlichting van loodsen en hallen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing in magazijnen een led high bay met een hoge lichtopbrengst. Deze armaturen hebben een grote lichthoek en zijn extra zuinig in gebruik. Het zijn echte alleskunners tot maximaal 15 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led high bay uit voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led high bay groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.