ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led lijnverlichting

Met led lijnverlichting van LED import Europe kunt u voordelig besparen met behoud van uw lichtlijn. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs voor ledverlichting in uw bedrijf.

Led lijnverlichting zorgt voor egaal verlichte loodsen en gangpaden. Met led lijnverlichting kunnen de gependelde lichtlijnen of de verlichting armaturen die in loodsen en bedrijfshallen gebruikt worden eenvoudig worden verwisseld of aangepast.

Er zijn 2 mogelijkheden om in een bestaande installatie toch te profiteren van kostenbesparingen met led lichtlijnen. Allereerst is er natuurlijk de mogelijkheid de bestaande pendelarmaturen geheel te vervangen voor een energiebesparende lichtlijn met led lijnverlichting armaturen.

Ook hebben wij een aantal armaturen met ledverlichting die kunnen worden gebruikt op de bestaande lichtlijnen. Op deze manier kunt de bestaande lichtlijn in uw loods of bedrijfspand behouden en een zuinig ledarmatuur toepassen op de bestaande aansluitingen.

Gratis offerte op maat

led lijnverlichting mogelijkheden

led lijnverlichting open
led lijnverlichting zonder spiegel

Led lijnverlichting voor werkplaatsen, geen spiegel

led lijnverlichting spiegel
led lijnverlichting met spiegel

Energiezuinige lijnverlichting met ledlichtbronne

ledverlichting lichtlijn armatuur waterdicht
Led lijnverlichting IP65

Led lichtlijn armatuur IP65 met dubbele ledbuizen

ledlichtlijn verlichting spiegel
Led lichtlijn armatuur opzet

Montagebalk voor gebruik op bestaande lichtlijn

Led lijnverlichting armaturen

LED import Europe heeft diverse soorten led lichtlijnen voor uw loods of werkplaats

led lijnverlichting project

In het assortiment van Led import Europe zijn voor beide opties verschillende armaturen opgenomen. Afhankelijk van het gewenste lichtbeeld en toepassing kan het juiste armatuur worden gekozen. Onze specialisten helpen u daar graag bij.

In eigen beheer ontwikkelden wij een lichtlijn die, indien gewenst, geschakeld kan worden gebruikt. Wanneer de led lijnverlichting op deze manier aansluitend gekoppeld in gebruik is, ontstaat een mooi en egaal lichtbeeld.

In een nieuwbouwsituatie kan meteen worden gekozen voor een lichtplan met led lijnverlichting. Zorg bij de voorbereidingen van uw lichtplan dat u rekening houdt met de werkzaamheden die gaan plaatsvinden en de positionering van werkplekken en stellingen.

Nadat u een en ander goed heeft voorbereid is het gemakkelijk een juist led lijnverlichting armatuur te selecteren. In de praktijk kunt u zaken als lichthoek en lichtsterkte aanpassen aan de wensen in uw situatie. Onze adviseur kan u begeleiden bij het maken van een planning en het uitwerken van een lichtplan.

Gratis afspraak op locatie

led lijnverlichting mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.