ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led montagebalk

Met de led montagebalk verlichting van LED import Europe kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs voor ledverlichting voor uw loods of hal.

Led montagebalk verlichting is geschikt voor het vervangen van bestaande montagebalk verlichting met ouderwetse tl lampen. Het vervangen van uw bestaande montagebalk verlichting met glazen tl lampen is om meerdere redenen een goed idee.

Led montagebalk verlichting is zuinig in het verbruik en gaat heel erg lang mee. Doordat de verlichting zuinig is in gebruik, kan gemakkelijk tot 70% worden bezuinigd op het verbruik van stroom. Naast de besparing op de stroomkosten is ook de besparing op onderhoud interessant.

De levensduur van een met led uitgevoerde led montagebalk is gemiddeld genomen 50.000 branduren. Dit betekent dat u gemiddeld 15 tot 20 jaar niet meer naar uw verlichting hoeft om te kijken. Daarmee kunt u dure kosten van onderhoud van de tl lampen uitsparen. Wanneer uw bestaande montagebalken met ouderwetse tl balken op een moeilijk bereikbare plaats hangt is vervanging zeker verstandig. De kosten van onderhoud zijn dan immers extra hoog.

Gratis offerte op maat

led montagebalk mogelijkheden

led montagebalk-open
led montagebalk zonder spiegel

Led montagebalk voor loodsen en werkplaatsen zonder spiegel

led montagebalk met spiegel
led montagebalk met spiegel

Energiezuinig ledlicht met spiegel voor werkplaatsen

ledmontagebalk spiegel
Led montagebalk dubbele tl

Led montagebalk voor toepassing van dubbele tl buizen

led montageverlichting waterdicht
Led montagebalk ip65

Waterdichte montagebalk voor loodsen en hallen

Led montagebalk verlichting

LED import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl bakken voor uw bedrijf

ledmontagebalk enkel

Net zoals ouderwetse montagebalk verlichting, zijn onze led montagebalk armaturen verkrijgbaar in verschillende licht sterktes en lichtkleuren. Door het toepassen van verschillende spiegels kan de led montage balk diepstralend of juist breedstralend worden uitgevoerd. Hiermee is het mogelijk een armatuur te kiezen dat precies aansluit bij uw lichtwensen.

Wanneer u nieuwbouw gaat plegen is het verstandig vroeg in het traject een planning te maken van de positionering van de verlichting en de uitstralingshoeken hiervan. Onze specialisten hebben veel ervaring in de toepassing van led montagebalk verlichting.

In ons productenaanbod hebben wij verschillende armaturen voor de vervanging van uw bestaande montagebalken. Naast armaturen die direct kunnen worden bevestigd aan stellingen en het plafond, is het ook mogelijk te kiezen voor armaturen die kunnen worden gependeld. Het is met led montagebalken eenvoudig het licht daar te brengen waar u het daadwerkelijk nodig heeft.

Gratis afspraak op locatie

led montagebalk mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.