ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led paneel opbouw

De led paneel opbouw armaturen van LED import Europe zijn fraai en besparen op de kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led panelen.

Led paneel opbouw verlichting is bedoeld voor plafondmontage op vaste plafonds. Met een led opbouw paneel verlichting kan op energiekosten worden bespaard zonder hoge investering. De besparing op de stroomkosten ten opzichte van traditionele armaturen met tl buizen is al snel 70%.

Een led paneel opbouw systeem kan op verschillende plaatsen goed tot zijn recht komen. Bijvoorbeeld in een kantoor- of bedrijfspand. Maar ook in praktijkruimtes en op scholen kan met dit energiezuinige ledarmatuur flink op de kosten voor de verlichting worden bezuinigd.

Led opbouwarmaturen kunnen simpel worden bevestigd op de bestaande aansluitpunten van de huidige verlichting. Hierdoor kan een kantoor dat is uitgerust met energieonzuinige tlverlichting in een handomdraai worden voorzien van energiezuinigeverlichting.

Gratis offerte op maat

led paneel opbouw armaturen

led paneel opbouw
led paneel armatuur

Led opbouw armaturen voor kantoor, zuinig en functioneel

ledpaneel opbouw verlichting
Dimbare led panelen

Energiezuinige led verlichting met dimmer

led paneel opbouw rechthoekig
Led paneel opbouw

Led panelen voor toepassing op vaste plafonds

ledverlichting paneel vierkant
Led panelen voor plafonds

Led paneel armaturen voor winkels, fraai en zuinig

Led paneel opbouw verlichting

LED import Europe heeft diverse soorten led opbouwpanelen voor kantoor en bedrijf

ledpaneel opbouw voor kantoor

Het licht van led paneel opbouw verlichting is gelijkmatig en geeft een ruimte een mooi strak uiterlijk. De verlichting is diffuus wat betekent dat de verlichting niet verblindt wanneer men in het licht kijkt of wanneer de verlichting afstraalt op een beeldscherm van een computer.

De led paneel opbouw verlichting is verkrijgbaar in diverse maatvoeringen en lichtsterktes. De standaardmaten van 120x30 cm en de maatvoering 60x60 cm zijn standaard uit voorraad verkrijgbaar in diverse lichtkleuren. De kleuren warm wit, natuurlijk wit en koel wit zijn de meestverkochte kleuren.

Naast de verschillende standaardkleuren en maatvoering zijn ook afwijkende maten beschikbaar. Voor de mogelijkheden van armaturen op maat kunt u het best contact opnemen met onze adviseurs, deze kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Gratis afspraak op locatie

led paneel opbouw armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.