ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led panelen

De led panelen van LED import Europe zijn fraai en besparen op de kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led uw panelen.

Led panelen zijn de perfecte vervangers voor de verlichting in een systeemplafond. In de meeste kantoren is de verlichting aangebracht in het systeemplafond. Deze inlegarmaturen zijn dan voorzien van ouderwetse tllampen met een starter. Naast het vervangen van deze lampen voor een led tl lamp is de vervanging van het hele armatuur ook een optie.

Voordat u overgaat tot de vervanging van uw bestaande inlegarmaturen voor led panelen moet u nagaan welke lichtsterkte en afmeting de huidige armaturen hebben. Er zijn veel verschillende led panelen verkrijgbaar op de markt. Let daarbij op de lichtsterkte en het wattage!

Er zijn led panelen op de markt met een ogenschijnlijk lage prijs. Deze led panelen geven echter te weinig licht of hebben een hoog wattage waardoor u eigenlijk alleen inlevert op de lichtkracht.

Gratis offerte op maat

led armaturen mogelijkheden

led panelen kantoren
led panelen kantoor

Led panelen voor kantooromgevingen, zuinig en functioneel

ledpanelen dimbaar
Dimbare led panelen

Energiezuinig dimmen van uw led verlichting

led panelen opbouw armatuur
Led panelen opbouw

Led panelen voor toepassing op vaste plafonds

led panelen opbouw rechthoekig
Led panelen voor winkels

Led paneel verlichting voor winkels, fraai en zuinig

Led panelen voor bedrijven

LED import Europe heeft diverse soorten led panelen voor kantoor en bedrijf.

ledverlichting paneel kantoor

Led panelen van led import europe zijn energiezuinig en geven mooi gelijkmatig licht. Omdat verschillende gebruiksomgevingen vragen om een andere lichtsterkte en lichtkleur kunnen onze klanten kiezen uit verschillende ledpanelen.

Naast led panelen met een warme lichtkleur zijn ook panelen beschikbaar met een witte lichtkleur. Het is vaak mogelijk de led panelen uit te rusten met een dimmer. Met een dimmer kan de lichtsterkte worden ingesteld op het gewenste niveau.

Led panelen met een afbeelding zijn prachtige sfeermakers in een ruimte. Op deze led panelen kan een afbeelding worden gedrukt op wens van de klant. U kunt hierbij denken aan een afbeelding van een wolkenlucht of vergezicht. De mogelijkheden met afbeelding ledpanelen zijn oneindig.

Gratis afspraak op locatie

led armaturen mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.