ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led pl verlichting

Met led pl verlichting van LED import Europe kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led armaturen voor uw winkel

Led pl verlichting is geschikt voor het vervangen van bestaande pl lampen in ouderwetse pl armaturen. Deze pl armaturen zitten vaak in gangen en entreeverlichting van kantoren. De bestaande lampen in een pl armatuur hebben een hoog verbruik van energie en gaan snel kapot.

Met de vervanging van de bestaande pl lampen in deze armaturen voor een led pl lamp kan eenvoudig op kosten van energie en vervanging worden bespaard. Omdat pl verlichting vaak in grote aantallen is aangebracht geeft dat naast een besparing op stroom ook een aanzienlijke besparing op de kosten voor vervanging van defecte lampen.

Door de combinatie van besparing op stroom en onderhoudskosten, is de aanschaf van een energiezuinige led pl lamp met een lange levensduur en lage stroomkosten snel terugverdiend. Naast de vervanging van de oude lichtbronnen kan ook worden gekozen voor de vervanging van het gehele armatuur.

Gratis offerte op maat

led pl verlichting

led pl armatuur
led pl armaturen winkel

Led pl armaturen voor winkelomgevingen, zuinig en functioneel

led pl armatuur richtbaar
led pl armaturen showrooms

Energiezuinig met een hoge lichtopbrengst

led pl armatuur downlight
Led pl armaturen plafond

Led verlichting voor toepassing in uw plafond

led pl armatuur richtbaar winkel
Led pl armaturen winkels

Led armaturen voor winkels, fraai en zuinig

Led pl armaturen voor winkels

LED import Europe heeft diverse soorten led pl armaturen voor uw winkel

ledpl armatuur winkel

Er is een grote diversiteit aan pl armaturen in omloop. Niet alleen het uiterlijk van de armaturen, maar ook de interne elektronica, verschilt per uitvoering. Voordat u gaat beginnen met het vervangen naar led pl lampen is het verstandig goed te controleren welke soort armaturen u nu heeft. Onze adviseurs helpen u daar graag bij.

De afgelopen jaren hebben wij diverse organisaties begeleid bij de overstap naar energiezuinige ledverlichting en led pl verlichting. Vaak hebben wij een kantenklare oplossing voor de een-op-een vervanging in het bestaande armatuur zonder dat ingewikkelde montage nodig is.

Naast de plug and play led pl verlichting hebben wij verschillende nieuwe led armaturen voor de vervanging van uw bestaande pl verlichting. De meerkosten van een nieuw armatuur zijn vaak gering waardoor veel organisaties kiezen voor gehele vervanging van de armaturen.

Gratis afspraak op locatie

led pl verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.