ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

LED Portiekverlichting en LED galerijverlichting

Met de led portiekverlichting en led galerijverlichting van LED import Europe, kunt u voordelig besparen op stroom- en onderhoudskosten. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor uw V.v.E.

Led portiekverlichting is gemaakt voor de "een op een" vervanging van ouderwetse tl en pl verlichting. Met onze led armaturen kan zeer eenvoudig flink op de kosten van verbruik en onderhoud bespaart. Steeds meer V.v.E. en V.v.E beheerder stappen over op verlichting van de algemene ruimtes met led portiekverlichting en led galerijverlichting

Het verwisselen van bestaande portiekverlichting is gemakkelijk en meestal goed in eigen beheer uit te voeren. Onze led galerijverlichting is voorzien van aansluitpunten die direct kunnen worden verbonden met de bestaande bekabeling. Op deze manier is het meestal niet nodig nieuwe kabels te trekken.

Het voordeel van een nieuw portiek armatuur is de grote besparing op de verbruikskosten door het lage energieverbruik. Een led galerijverlichting is gemiddeld genomen tot wel 80 procent zuiniger dan de ouderwetse verlichting in uw flatgebouw.

Gratis offerte op maat

led portiekverlichting mogelijkheden

led portiekverlichting met sensor
led portiek verlichting

Led armaturen voor flatgebouwen en V.v.E., zuinig en functioneel

led galerijverlichting
led galerijverlichting

Energiezuinig en slagvast met een hoge lichtopbrengst

led portiek armaturen
Led portiek armaturen

Led verlichting voor toepassing in de centrale hal en galerij

led portiek armatuur
Led portiek armatuur

Portiek armatuur met beweging sensor, fraai en zuinig

Led portiek verlichting voor de V.v.E.

LED import Europe heeft een ruime keuze led portiek armaturen voor uw V.v.E.

led portiek verlichting

Met led portiek verlichting ontstaat een grote besparing op de onderhoudskosten en de kosten voor vervanging van defecte tl lampen. Ouderwetse tllampen hebben een veel kortere levensduur dan nieuwe led galerijverlichting en led portiekarmaturen. Enn led portiekarmatuur gaat doorgaans minimaal 15 tot 20 jaar mee.

Bij de aanschaf van led portiekverlichting is het verstandig vooraf een aantal zaken goed na te gaan en te controleren. Bedenk bijvoorbeeld waar de verlichting komt te hangen en of de bestaande verlichting nog wel voldoet aan de gestelde eisen met betrekking tot veiligheid. Wanneer uw V.v.E toch plannen heeft om led portiekverlichting te gaan aanschaffen kunt u eventueel meteen gewenste aanpassingen aan uw lichtplan doen.

Bij de planning van de portiek verlichting kunnen onze adviseurs u helpen met het samenstellen van de juiste armatuurselectie, die aansluit bij de behoefte van uw V.v.E. en aansluit bij de gestelde regelgeving.

Gratis afspraak op locatie

led armaturen mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.