ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led schijnwerper industrie

Met de LED schijnwerper armaturen van LED import Europe kunt u snel besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote koopkracht profiteert u van een lage prijs voor uw verlichting.

Led schijnwerper verlichting is geschikt voor de vervanging van bouwlampen en terreinverlichting rondom bedrijfspanden en fabrieksterreinen. Kenmerkend voor deze ledarmaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met de ouderwetse halogeen- en gasontladingslampen. Een besparing van tot 70 procent is mogelijk.

Wanneer de led schijnwerper verlichting op hoogte worden gebruikt voor de vervanging van bestaande halogeen- en gaslampschijnwerpers, is naast de energiebesparing ook de lange levensduur extra interessant. Omdat de levensduur van led schijnwerper vele male langer is dan de levensduur van ouderwetse lampen hoeft minder vaak te worden vervangen.

Led schijnwerpers hebben krachtige ledlichtbronnen die ervoor zorgen dat deze armaturen gemakkelijk grote hoeveelheden licht kunnen projecteren op de grond. Ouderwetse schijnwerpers hebben gemiddeld genomen veel last van lichtvervuiling.

Gratis offerte op maat

led schijnwerpers voor de industrie

led schijnwerper armatuur
led schijnwerpers voor industrie

Veel en gelijkmatig licht van grote hoogte

led schijnwerper verlichting
led straler industrie en loodsen

Krachtige led stralervoor werkplekken

ledschijnwerper
Industrie verlichting led stralers

Industrieverlichting snel vervangen van halogeen stralers

ledlamp schijnwerper
Led verlichting led straler

Krachtige led stralers voor terreinverlichting

LED stralers voor verlichting

LED import Europe heeft ruime ervaring met energiezuinige led stralers voor de industrie.

led schijnwerper bedrijf

Vaak klagen omwonenden over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van schijnwerpers met gaslampen. Het licht geeft veel verstoring in de omgeving omdat het lastig is het licht goed te richten. Met led schijnwerpers kan precies worden afgestemd waar de verlichting moet schijnen. Op deze manier is er veel minder sprake van lichtvervuiling.

Het vervangen van bouwlampen en gaslampen voor de led schijnwerper is relatief eenvoudig. In de meeste gevallen kan de bestaande bekabeling waarmee nu de bestaande armaturen worden gevoed worden gebruikt. In dat geval is het simpelweg een kwestie van het armatuur verwisselen.

Voordat u overgaat tot het bestellen van de led schijnwerper is het verstandig eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lichtpunten op de juiste positie geplaatst en brengen ze het licht op de plek die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden.

Gratis afspraak op locatie

led schijnwerpers voor de industrie

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.