ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

led specialist

Met de hulp van de led specialisten van LED import Europe kunt u snel besparen op de verbuikskosten van uw verlichting. Door onze grote inkoopkracht profiteert u ook nog eens van een lage prijs voor uw verlichting.

Led specialist en importeur van ledverlichting voor zakelijke eindgebruikers en installatiebedrijven in Nederland en Belgie. Led import Europe is sinds 2010 actief als fabrikant en ontwikkelaar van ledverlichtingarmaturen. Bij ons kopen bedrijven rechtstreeks zonder tussenkomst van de groothandel en dat scheelt veel geld.

Veel klanten hebben behoefte aan een led specialist die niet alleen advies kan geven, maar ook in staat is een compleet project te voorzien van verlichtingarmaturen en de installatie daarvan uit te voeren. De led specialisten van led import Europe zijn gespecialiseerd in verlichting voor bedrijven en instellingen

Een led specialist helpt u bij het zoeken naar de juiste ledverlichting armaturen die passen bij de wensen van uw bedrijf of instelling. Voor het uitbrengen van een advies is het verstandig een afspraak te maken op locatie om de behoefte van uw bedrijf goed in kaart te brengen.

Gratis offerte op maat

led specialist voor de zakelijke markt

led specialist kantoorverlichting
led specialist kantoren

Veel en gelijkmatig licht met een voordelig armatuur

led specialist highbay
led straler industrie en loodsen

Krachtige led stralervoor bedrijven

led specialist straatverlichting
Straatverlichting led

Energiezuinige ledlamp op bestaande palen

led specialist ledtl
Led tl verlichting

Krachtige led tlvervangers voor werkplekken

LED specialisten voor bedrijven

LED import Europe realiseerd projecten met energiezuinige led verlichting voor bedrijven en kantoren

led specialisten project

Onze led specialist maakt na het bezoek op locatie samen met u een verlichtingsplan voor de vervanging van uw verlichting. In dit plan worden de verschillende armatuurvarianten en de bijbehorende voor- en nadelen uitvoerig doorgesproken. Op deze manier helpt onze led specialist u bij het maken van de keuze voor het juiste armatuur.

De markt van de ledverlichting is de afgelopen jaren sterk veranderd. Veel onbekende nieuwkomers en ondeskundige partijen overspoelen de markt met goedkope producten van dubieuze kwaliteit. Het risico in deze is voor u als aankopende partij. Vaak zijn deze bedrijven binnen korte tijd failliet of verdwenen. Doe daarom zaken met een led specialist met een lange historie en goede referenties!

Led import Europe is als led specialist al sinds 2010 marktleider in directe levering van ledverlichting aan het bedrijfsleven. Onze vele referenties vertellen u graag waarom zij kozen voor ons bedrijf en nodigen u graag uit te kijken naar het eindresultaat in hun pand.

Gratis afspraak op locatie

led specialist voor de zakelijke markt

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.