led stalverlichting groothandel
led stalverlichting kopen
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
led stalverlichting bestellen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Led
stalverlichting

Direct kopen
bij de importeur

Lage prijzen
hoge kwaliteit

Led stalverlichting

Led stalverlichting van Led import Europe zorgt voor een enorme besparing op uw stroomkosten en onderhoud. U koopt rechtstreeks bij de importeur voor een scherpe prijs.

led stalverlichting is ook interessant voor u, op dit moment heeft nog ongeveer 70% van de veehouders verouderde TL of gasontladings verlichting in en om de stal hangen.Het vervangen van deze oude lampen door energiezuinige led stalverlichting levert al snel 50% tot 65% energiebesparing op.

Een ander voordeel is dat u uw lampen minder vaak hoeft te vervangen, onze energiezuinige led stalverlichting gaat zeer lang mee zonder in te leveren op de lichtkwaliteit! Door intensief overleg met veehouders en na uitvoerig testen in binnen en buitenland hebben wij een productenaanbod voor u samengesteld dat speciaal geschikt is voor gebruik in en om de stal met als kenmerken; minimaal 50% energiebesparing, duurzame kwaliteit en lange levensduur met een zeer aantrekkelijk prijsniveau.

Led stalverlichting is een verantwoorde investering omdat niets doen betekent dat u over 2-5 jaar de kosten van de nieuwe verlichting hebt uitgegeven aan stroomkosten. Daarnaast gaat onze energiezuinige led stalverlichting tot 10 keer zo lang mee. U hoeft uw stalverlichting daarom minder vaak te vervangen en dat scheelt tijd en geld.

Gratis offerte op maat

led stalverlichting armaturen

led stalverlichting led armatuur
Led stalverlichting armatuur

Voordelig led armatuur met een grote lichtopbrengst voor melkvee.

led stalverlichting led high bay
Led stalverlichting highbay

Dimbaar LED armatuur voor verlichting van stallen en rijhallen

led stalverlichting led buizen ip65
Waterdichte ledarmaturen voor uw stal

Geschikt voor een op een vervangen van uw ouderwetse armaturen.

led stalverlichting erf verlichting
Zuinige led erf verlichting

Voor het energie zuinig aanlichten van uw stallen en terrein.

LED stalverlichting voor scherpe prijzen

Led import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led stalverlichting

led stalverlichting project

Wij leveren speciale led stalverlichting verlichting voor melkvee en rijhallen zoals de unieke Multibeam Agri ledarmaturen. Onze hoge productkwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een degelijk verlichtingsadvies.

Onze stal verlichting maakt gebruik van bewezen technieken, jaren toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement.Het installeren van onze energiezuinige stal verlichting is eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren.

Onze ervaring in de toepassing van stal verlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maakt ons uw betrouwbare partner in energiekostenreductie en dierenwelzijn.

Gratis afspraak op locatie

led stalverlichting importeur

Led import Europe ontwikkeld led stalverlichting met 140 lumen per watt. Deze armaturen zijn perfect geschikt voor de verlichting van melkvee stallen. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en een offerte op maat.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing in stallen een ledarmaturen met een hoge lichtopbrengst. Deze armaturen hebben een grote lichthoek en zijn extra zuinig in gebruik. Het zijn echte alleskunners tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led stalverlichting uit voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led stalverlichting groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.