ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led straatverlichting

Met led straatverlichting van LED import Europe kan men voordelig besparen op bestaande aansluitingen. Door ons grote internationale verkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor led straatverlichting bij uw bedrijf.

Led straatverlichting is zuinig en efficiënt, daardoor is het de ideale vervangervoor ouderwetse verlichtingarmaturen. Met een led straatverlichting kunt u op een op een eenvoudige manier flink besparen op de kosten van verbruik. Niet alleen het stroomverbruik zal flink afnemen ook onderhoud zal veel minder vaak nodig zijn.

Led straatverlichting heeft veel verschillende mogelijkheden. In veel gevallen is het mogelijk om de bestaande lantaarnpaal waarop de ouderwetse armaturen zijn bevestigd te behouden. Wanneer de bestaande bekabeling in de paal nog van goede kwaliteit is kan ook deze behouden blijven.

Op die manier is het vervangen naar led straatverlichting niet alleen heel slim vanwege de kostenreductie, maar ook de montagekosten zijn laag. Wanneer u een beetje handig bent kan de vervanging meestal in eigen beheer worden uitgevoerd.

Gratis offerte op maat

led straatverlichting mogelijkheden

led straatverlichting-armatuur
led straatverlichting zonder opaal

Led straatverlichting voor terrein en parkeerplaats

led straatverlichting armatuur
led straatverlichting met opaal

Energiezuinige antiverblinding met led

ledstraatverlichting lamp
Led straatverlichting metaal

Led straatverlichting metaal armatuur IP65

led straat verlichting lamp
Led straatarmatuur opzet

Opzetarmatuur voor op bestaande palen

Led straatverlichting armaturen

LED import Europe heeft diverse soorten led straatarmaturen voor uw bedrijf of parking.

led straatverlichting project

Er zijn verschillende soorten led straatverlichting. Allereerst is er natuurlijk veel verschil in uiterlijk. Sommige bedrijven willen een strak en modern armatuur, andere bedrijven verkiezen een wat traditioneler uiterlijk.

De led straatverlichting armaturen zijn verkrijgbaar als paalopzetarmatuur, maar ook als paalafhouderarmatuur. Ook de montage als paaltopstraatverlichting is mogelijk. Zo is er dus voor iedere bestaande straatverlichting en paal een geschikte led vervanger.

Zeker voor led straatverlichting moet gekeken worden naar de uitstralingshoek. Het is belangrijk dat de verlichting zo gericht is dat het licht daar komt waar het nodig is. Een voordeel van led straatverlichting is het beperkte strijklicht. Led straatverlichting geeft een goed gebundelde lichtstraal die gemakkelijk kan worden gericht.

Gratis afspraak op locatie

led straatverlichting mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.