ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led straler loodsen

Met de LED stralersvan LED import Europe kunt u snel besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote koopkracht profiteert u van een lage prijs voor uw led straler.

Led straler verlichting is geschikt voor de verwisseling van gaslampen en terreinverlichting rondom bedrijven en fabrieksterreinen. Het kenmerk van deze ledverlichting armaturen is de grote energiebesparing in vergelijking met verouderde halogeen- en gasontladinglampen. Een besparing tot 70 procent is makkelijk haalbaar.

Wanneer de led straler verlichting op hoogte is toegepast voor de vervanging van bestaande gasverlichting en schijnwerpers is naast de energiebesparing ook de lange levensduur interessant voor een bezuiniging op de kosten. Omdat de levensduur van led straler veel langer is dan die van ouderwetse verlichting hoeft minder snel te worden vervangen.

Led stralers hebben een krachtige ledlichtbron die ervoor zorgt dat deze ledarmaturen gemakkelijk een grote hoeveelheid licht kunnen afstralen. Oude schijnwerpers hebben veel last van lichtvervuiling.

Gratis offerte op maat

led stralers voor loodsen en hallen

led straler armatuur
led straler voor loodsen

Gelijkmatig licht op de werkplek van grote hoogte

led schijnwerper verlichting
led straler industrie en loodsen

Krachtige led stralervoor werkplekken

ledstraler
Bedrijfs verlichting led stralers

Industrieverlichting voor vervanging van halogeenstralers

led straler armatuur
Led straler loodsen

Krachtige led stralers voor loodsen en hallen

LED stralers voor verlichting

LED import Europe heeft ruime ervaring met energiezuinige led stralers voor de industrie

ledstraler project

Vaak hoor je klachten van omwonenden over de lichtvervuiling die ontstaat door het gebruik van stralers met gaslampen. Het licht geeft verstoring in de omgeving doordat het moeilijk is het licht goed uit te richten. Met led straler kan precies worden bepaald waar de verlichting moet schijnen. Op deze wijze is er veel minder lichtvervuiling.

Het wisselen van bouwlampen en gaslampen voor led straler is gemakkelijk. In de meeste gevallen kan de bestaande kabel waarmee de huidige armaturen worden gevoed worden ingezet. In dat geval is het simpel een kwestie van het wisselen van het armatuur.

Voor u overgaat tot het kopen van led stralers is het slim eerst te kijken naar het gewenste eindresultaat. Zijn de huidige lampen op de juiste plek geplaatst en brengen ze de verlichting op de plaatsen die ook daadwerkelijk verlicht moeten worden.

Gratis afspraak op locatie

led stralers voor loodsen en hallen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.