ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led tl bakken

Met de led tl bakken van LED import Europe heeft u de mogelijkheid simpel te bezuinigen op kosten van stroomverbruik en onderhoud. Door ons grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs voor verlichting in uw bedrijf.

Led tl bakken zijn ideaal voor het vervangen van bestaande tlbakken. De ouderwetse lampen in tl bakken zijn energieonzuinig en nemen snel in lichtkracht af. Met led tl bakken kan eenvoudig op de bestaande bekabeling worden vervangen.

Met led tl bakken kan op eenvoudige wijze flink op de verbruikskosten worden bezuinigd. Voordat u overgaat tot het vervangen van de bestaande tl bakken is het verstandig te bedenken of het bestaande verlichtingsplan nog steeds voldoet aan de wensen.

Indien de positionering van uw huidige verlichting aansluit bij uw lichtwensen en u op uw werkplekken voldoende licht krijgt, kan normaal gezien op exact dezelfde plaats worden vervangen. De kabel die nu het ouderwetse tlarmatuur voorziet van stroom kan worden omgezet in het nieuwe armatuur.

Gratis offerte op maat

led tl bakken opties

led tl bakken dubbel
led tl bakken dubbel

Led tl bakken geven zuinig en gelijkmatig licht

led tlbakken ledbuis
led tl buis voor tl bakken

Krachtige ledverlichting die niet verblindt bij inkijken

led tl ip65
Waterdichte led tl bakken

Led tl bakken waterdicht, voor gebruik in natte omgeving

led tl bakken ip65 enkel
Led tl bakken enkel

Led tl bak met enkele led buizen

Led tl bakken

LED import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl bakken voor uw bedrijf

led tl bakken loods

Led tl bakken zijn er in verschillende uitvoeringen. Net zoals traditionele tlbakken kan een led tl bak uitgevoerd worden als een waterdichtarmatuur met een afdekkap. Naast de waterdichtearmaturen hebben wij led tl bakken beschikbaar die niet waterdicht zijn maar uitstekend zijn geschikt voor het gebruik in loodsen en magazijnen.

Bij het selecteren van de juiste led tl bak gaat u na welke tllampen nu in het bestaande armatuur zijn bevestigd. Op de bestaande tl lampen staat het wattage en de kleur vermeld met een code. Aan de hand van deze code kan worden bepaald welke lichtkracht en lichtkleur de nieuwe led tl bakken moeten hebben, zodat een op een vervangen kan worden.

Het is verstandig een afspraak te maken met een van onze specialisten. Samen met onze professional kan eenvoudig worden bepaald welke armaturen inaanmerking komen voor de vervanging. Ook kan in een afspraak gekeken worden naar zaken als lichtindeling, schakeling en aanwezigheidmelders waarmee nog meer op de kosten kan worden bezuinigd.

Gratis afspraak op locatie

led tl bakken opties

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.