ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led tl buis kopen

Bij LED import Europe kunt u een led tl buis kopen waarmee u voordelig kunt besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote voorraad profiteert u van een lage prijs voor ledverlichting in uw bedrijf.

U gaat een led tl buis kopen voor gebruik in uw bedrijf? Kies dan voor een product van een goede kwaliteit zodat u maximaal kunt profiteren van de voordelen van ledverlichting. Led import Europe is al jaren actief in de ontwikkeling, verkoop en installatie van led tl buis verlichting.

In ons assortiment hebben wij diverse uitvoeringen led tl verlichting opgenomen. Hierdoor kan een goede keuze gemaakt kan worden wanneer u overweegt led tl buis verlichting te kopen. Het toepassen van led tl buizen in uw bestaande armaturen zorgt voor een flinke besparing op de verbruikskosten.

Wanneer u ervoor kiest een led tl buis te kopen bekijken onze adviseurs tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie samen met u de mogelijkheden voor uw organisatie. Er kan dan bekeken worden of de bestaande verlichtingarmaturen nog van voldoende kwaliteit zijn voordat u een led tl buis gaat kopen.

Gratis offerte op maat

led tl buis kopen

led tl buis kopen kantoor
led tl buis kantoor

Led buizen met strakke afwerking geven goed licht

ledtl buis kopen logistiek
led tl logistiek

Krachtige ledbuis met helder licht en laag wattage

led verlichting tl waterdicht
Waterdichte led buis

Ledbuis waterdicht voor gebruik in natte omgevingen

led tlverlichting draaibaar
Ledtl buis draaibaar

Draaibare pootjes voor gericht verlichten

Led tl buis kopen

LED import Europe heeft scherp geprijsde led tl verlichting voor uw bedrijf

led tlbuis kopen loods

Op deze manier kan indien gewenst, meteen een totaal besparingsplan worden gemaakt waarbij alle verlichting in uw bedrijf kan worden bekeken. In een besparingsplan maken wij inzichtelijk welke armaturen in aanmerking komen voor aanpassing naar ledverlichting.

Let erop dat u bij het led tl buis kopen niet alleen kijkt naar de aanschafprijs van een product. De goedkoopste aanschafprijs betekent niet dat er sprake is van een goedkope aanschaf. Omdat led tl verlichting zeer lang mee moet gaan is het van belang dat het product van een goede kwaliteit is.

Wanneer u kiest voor een product met de laagste aanschafprijs kunt u wel eens bedrogen uitkomen wanneer uw led tl buis snel defect gaat. U moet dan vroegtijdig nieuwe verlichting aanschaffen. Een ogenschijnlijk lage prijs zal u dan duur komen te staan.

Gratis afspraak op locatie

led tl buis kopen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.