ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led tl buis

De led tl buis verlichting van LED import Europe geeft u de mogelijkheid voordelig te besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs voor led tl buis verlichting voor uw bedrijf.

Led tl buis verlichting is geschikt voor het vervangen van tl verlichting in bestaande verlichtingsarmaturen. Op deze manier kan een bestaand verlichtingsarmatuur worden omgebouwd naar een energiezuinige lamp, zonder dat een grotere investering in een nieuw armatuur hoeft te worden gedaan.

Met led tl buis verlichting kan het licht van een ouderwetse tlbuis worden nagebootst. De kleuren die verkrijgbaar zijn als led tl buis verlichting zijn gelijk aan die van de traditionele kleuren. In het assortiment van Led import Europe hebben wij diverse uitvoeringen beschikbaar.

Omdat led tl buis verlichting op verschillende manieren kan worden gebruikt, hebben wij niet alleen verschillende kleuren maar ook verschillende stralingshoeken en lichtkracht in het assortiment opgenomen.

Gratis offerte op maat

led tl buis mogelijkheden

led tl buis kantoor
led tl buis voor kantoor

Ledbuizen met matglas afwerking geven gelijkmatig licht

led tl buis logistiek
led tl buis logistiek

Krachtige ledbuis die niet verblindt bij omhoogkijken

ledtl buis waterdicht
Waterdichte oplossing

Led tl buis waterdicht voor gebruik in vochtige omgeving

led tlverlichting draaibaar
Led tl buis draaibaar

Draaibare voetjes voor gericht aanlichten

Led tl buis verlichting

LED import Europe heeft diverse soorten led tl buis verlichting voor uw bedrijf

led tl buis loods

Voordat u overgaat tot de toepassing van energiezuinige led tl bus verlichting is het verstandig de bestaande verlichtingarmaturen goed na te kijken. Allereerst is het van belang na te kijken of het huidige armatuur over een zogenaamde “starter” beschikt, of dat het bestaande armatuur niet is uitgerust met een starter.

Wanneer geen starter aanwezig is in het bestaande armatuur is er sprake van een zogenaamd elektronischvoorschakelapparaat. Men spreekt dan over een CVSA of een EVSA armatuur.

Nadat u heeft gekeken over welke elektronica het armatuur beschikt is het verstandig, voordat u led tl buis verlichting gaat toepassen, te bekijken of de voetjes waarin de bestaande tl buis zit niet teveel zijn versleten. Door het vele gebruik en vaak lange branduren van tl verlichting verdampen de weekmakers in de voetjes. Hierdoor worden de voetjes bros en breken ze af.

Gratis afspraak op locatie

led tl buis mogelijkheden

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.