ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led tl verlichting met armatuur

De efficiente en zuinige led tl verlichting met armatuur van LED import Europe geven u de mogelijkheid direct te besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze internationala afzet profiteert u van een lage prijs voor verlichting in uw bedrijf.

Led tl verlichting met armatuur is geproduceerd voor het vervangen van tl verlichtingarmaturen die zijn versleten. Ook kunnen deze armaturen gebruikt worden in plaats van ouderwetse tl armaturen in een nieuwbouwsituatie.

Met deze led lampen kan de bestaande verlichting worden vervangen voor een energiezuinigarmatuur, zonder dat nieuwe bekabeling hoeft te worden aangesloten. Over het algemeen kan het armatuur aan de bestaande bekabeling worden aangesloten

Met led tl verlichting met armatuur kan het licht van traditionele tl buizen energiezuinig worden vervangen zonder dat er lichtverlies op de werkplekken ontstaat. De beschikbare kleurstellingen die verkrijgbaar zijn in led tl verlichting met armatuur zijn gelijk aan de bekende kleuren van tlverlichting

Gratis offerte op maat

led tl verlichting met armatuur

led tl verlichting met armatuur ip65
led tl verlichting met armatuur

Led verlichting met armatuur in ip65 uitvoering geven gelijkmatig licht

led tl verlichting met armatuur lichtlijnk
led tl verlichting met armatuur lichtlijn

Krachtige ledverlichting voor uw lichtlijn die niet verblindt bij inkijken

led tlverlichting armatuur
Waterdichtearmaturen met led tl

Led tl verlichting met armatuur voor gebruik in natte omgeving

ledtl verlichting met armatuur
Led tl verlichting met 2 led buizen

Led tl armatuur met 2 tl buizen zijn efficient

Led tl verlichting met armatuur

LED import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl verlichting met armatuur voor uw organisatie

led tlverlichting met armatuur voor koelcel

In het aanbod led tl armaturen van ons bedrijf zijn diverse uitvoeringen beschikbaar. Omdat led tl verlichting met armatuur op verschillende manieren kan worden toegepast hebben wij diverse uitvoeringen in wel- en nietwaterdichte behuizing.

Maar ook verschillende stralinghoeken en lichtsterkte, zodat ons assortiment voor elke situatie een passend alternatief kan bieden. Voor de aanpassing naar besparende led tl verlichting met armatuur is het verstandig de bestaande bedradingen zorgvuldig na te lopen.

Nadat u heeft gecontroleerd of de bedrading in goede staat is, gaat u na welk wattage de lampen in het bestaande armatuur hebben. De verschillende lampuitvoeringen hebben lengtes van 60, 90, 120 of 150 centimeter. Het wattage staat vermeld op de bestaande tlbuizen.

Gratis afspraak op locatie

led tl verlichting met armatuur

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.