ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led tl verlichting

De zuinige led tl verlichting van LED import Europe geeft u de mogelijkheid simpel te besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote afzet profiteert u van een lage prijs voor de verlichting in uw bedrijf.

Led tl verlichting is gemaakt voor het vervangen van tl verlichting in ouderwetse verlichtingsarmaturen. Met deze ledlampen kan de bestaande verlichting worden omgebouwd naar een energiezuinig armatuur, zonder een duurdere aanschaf van een nieuw armatuur.

Met led tl verlichting kan het licht van traditionele tl buizen worden vervangen. De beschikbare kleuren die verkrijgbaar zijn in led tl verlichting, zijn gelijk aan de traditionele kleuren van tl verlichting. In ons assortiment zijn diverse uitvoeringen beschikbaar.

Omdat led tl verlichting op verschillende manieren kan worden toegepast hebben wij verschillende kleuren maar ook verschillende stralinghoeken en lichtkracht in het assortiment opgenomen.

Gratis offerte op maat

led tl verlichting opties

led tl verlichting kantoor
led tl verlichting voor kantoor

Led verlichting met matte afwerking geven gelijkmatig licht

led tl verlichting logistiek
led tl verlichting logistiek

Krachtige ledverlichting die niet verblind bij inkijken

ledtl verlichting ip65
Waterdichte led oplossing

Led tl verlichting waterdicht voor gebruik in natte omgeving

led tl armatuur dubbel
Led tl buis dubbel

Led armatuur met 2 led buizen

Led tl buis verlichting

LED import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl verlichting voor uw bedrijf

led tlverlichting

Voordat u overstapt op energiezuinige led tl verlichting is het verstandig de bestaande verlichting goed te controleren. Het is zinvol na te gaan of het bestaande armatuur over een "starter” beschikt; of dat de bestaande verlichting niet is uitgerust met een starter.

Wanneer geen starter in het bestaande armatuur zit is er sprake van een elektronisch voorschakelapparaat.

Nadat u heeft gecontroleerd over welke elektronica de verlichting beschikt, bekijkt u voordat u led tl verlichting gaat toepassen, of de voetjes waarin de huidige tl buizen zitten niet teveel zijn aangetast. Door het langdurige gebruik van tllampen verdampen de weekmakers. Hierdoor worden de voetjes slap en vallen ze soms uit het armatuur.

Gratis afspraak op locatie

led tl verlichting opties

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.