ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting bedrijfshal

Met LED verlichting van LED import Europe kunt in een simpele stap bezuinigen op de stroomkosten en het onderhoud. Wij hebben een samengesteld assortiment led verlichting voor bedrijfshallen.

Ook voor led verlichting in een bedrijfshal heeft LED import Europe een uitgebalanceerd aanbod van ledproducten. In een bedrijfshal kunnen diverse werktaken worden uitgevoerd. Het soort werk dat plaatsvind in de hal bepaalt voor het grootste deel de soort ledverlichting die er nodig is.

Wanneer in een bedrijfshal montage- en constructiewerkzaamheden worden uitgevoerd, is meer licht nodig dan in de delen waar alleen opslag van goederen is. Veelal is en bedrijfshal hoog en is de bestaande verlichting moeilijk bereikbaar.

Het voordeel van de led verlichting voor de bedrijfshal is dat, naast een grote besparing op de stroomkosten, ook flink op de onderhoudskosten kan worden bezuinigd.

Gratis offerte op maat

Led verlichting bedrijfshal armaturen

led verlichting bedrijfshal ledhighbay
led highbay verlichting bedrijfshal

Led highbay verlichting heeft een grote lichtopbrengst

ledverlichting bedrijfshal led armatuur
led railverlichting bedrijfshal

Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

led verlichting bedrijfshal ledstraler
ledverlichting voor bedrijfshal

Zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

led verlichting bedrijfshal met led tl
Led TL buizen in de bedrijfshal

Goedkoop ledverlichting toepassen in bestaande armaturen

Ledverlichting voor bedrijfshallen

Wij hebben ruime expertise met energiezuinige ledverlichting voor uw bedrijfshal

led verlichting bedrijfshal en productie

Door de extreem lange levensduur van onze Led verlichting behoort het vervangen van defecte lampen op moeilijk bereikbare plekken tot het verleden. Voor klanten in binnen- en buitenland hebben wij de afgelopen jaren led verlichting voor de bedrijfshal geleverd. Graag berekenen wij ook uw besparing.

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten Ledverlichting. Voor de bedrijfshal zijn er twee manieren om te bezuinigen op de kosten. In het eerste geval vervangen we voornamelijk de lichtbronnen in de armaturen, we gebruiken dan bijvoorbeeld LED tl buizen in de bestaande armaturen.

De tweede mogelijkheid is het vervangen van gehele armaturen voor nieuwe led verlichting voor de bedrijfshal. Hiervoor hebben wij een ruim assortiment. Deze armaturen zijn van hoge kwaliteit en geven een gelijkmatig natuurlijk licht.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting bedrijfshal armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.