ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting bedrijven

Met de hoogwaardige led verlichting van LED import Europe onderscheiden wij ons van gewone led verlichting bedrijven. Door ons grote volumes profiteert u van een lage prijs voor led verlichting in uw organisatie.

Led verlichting bedrijven en instellingen koopt u voordelig en eenvoudig tegen een lage prijs rechtstreeks bij de importeur. Bij led import Europe koopt u uw led verlichting rechtstreeks tegen een scherpe prijs met een gedegen advies op locatie

Het ledverlichting portfolio van led import Europe is uitgebreid en van hoge kwaliteit. Voor de productie van onze ledarmaturen maken wij gebruik van componenten van bekende grote fabrikanten. Met deze componenten produceren wij hoogwaardige led verlichting voor bedrijven en instellingen afgestemd op de behoefte van zakelijke gebruikers.

De verlichting van Led import Europe is ook verkrijgbaar bij led verlichting bedrijven in de Benelux en Duitsland. Veel zakelijke eindgebruikers kiezen ervoor om onze ledproducten rechtstreeks van ons te kopen.

Gratis offerte op maat

led verlichting bedrijven armaturen

led verlichting bedrijven ledpaneel
led verlichting bedrijven

Ledpanelen geven uw bedrijf gelijkmatig licht

led verlichting bedrijven ledtl
led tl verlichting

Indirecteverlichting oogt modern en verblindt niet

ledverlichting bedrijven led highbay
Led verlichting loods

Verlichting voor bedrijven met een loods

led verlichting bedrijven gang
Ledverlichting kantoor op maat

Ledverlichting in uw bestaande plafonds

Led verlichting bedrijven

LED import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led verlichting voor bedrijven

led-verlichting-bedrijven-loods

Sommige bedrijven hebben een eigen deskundige installatiedienst of facilitairemedewerker en zijn enkel op zoek naar led verlichting bedrijven voor de aankoop van de verlichting. De installatie van de gekochte ledverlichting armaturen verzorgt men zelf.

Andere bedrijven zoeken naast een goed ledproduct ondersteuning bij de installatie. Voor beide doelgroepen hebben wij passende oplossingen. De deskundige installateurs die al jaren producten van ons bedrijf verkopen aan hun eindklanten kunnen worden ingeschakeld voor de montage bij u op locatie. Zo bent u verzekerd van een deskundige installatie

Steeds meer bedrijven begrijpen de voordelen van het rechtstreeks kopen bij de importeur en benaderen ons bedrijf voor de levering van led verlichting voor bedrijven. Wij leveren projecten voor het bedrijfsleven en het MKB in Nederland en Belgie. Ook werken wij voor diverse overheidsinstellingen in Nederland.

Gratis afspraak op locatie

led verlichting bedrijven armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.