ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting besparing

Met ledverlichting van LED import Europe behaalt u voordelig een led verlichting besparing op verbruik en onderhoud. Door ons volume profiteert u van een lage prijs.

Steeds meer bedrijven willen meer informatie over de led verlichting besparing voor hun bedrijf. Sinds 2010 is Led import Europe specialist in de productie en import van led verlichting systemen voor bedrijven.

Als producent en importeur beleveren wij rechtstreeks zakelijke eindgebruikers en bedrijven. Door deze unieke aanpak koopt u uw ledverlichting rechtstreeks zonder tussenschakels. Dat scheelt u veel geld. Indien gewenst levert ons bedrijf uw complete project inclusief de montage.

Vooraf berekent onze adviseur bij u op locatie de led verlichting besparing en mogelijkheden voor uw bedrijf. De combinatie van expertise en rechtstreekse inkoop, gecombineerd met montagediensten, maken Led import Europe een solide partnervoor uw project.

Gratis offerte op maat

led verlichting besparing armaturen

led verlichting besparing ledpaneel
ledverlichting besparing paneel

Led panelen zijn fraai en geven zuinig licht

led verlichting besparing ledlamp
led verlichting armatuur

Eenvoudig flink besparen op kosten

ledverlichting besparing
Besparen op gaslampen

Veel geld besparen op stroomkosten

ledverlichting besparing tllampenr
Led tl verlichting

Eenvoudig besparen op uw tlverlichting

LED verlichting besparing

Met de ledverlichting van Led import Europe kunt u eenvoudig en voordelig besparen op uw kosten

led verlichting besparing loods

Wij bieden u een ruim assortiment led tl buizen voor het vervangen van ouderwetse tl verlichting in het bestaande armatuur. Met deze armaturen kunt u eenvoudig een led verlichting besparing behalen van wel 70 procent.

Naast de led tl verlichting voor vervanging in het bestaande armatuur hebben wij een grote collectie vervangende ledarmaturen. Deze ledverlichting zorgt voor een grote besparing op de verbruikskosten en kan worden ingezet voor het vervangen van een bestaande armatuur. Ook worden deze armaturen geadviseerd bij een nieuwbouw of renovatie.

Led import Europe heeft naast de kantoren- en winkelmarkt een grote affiniteit met de branche industrie en logistiek. Hier is een grote led verlichting besparing te behalen, vooral bij de vervaging van verlichting met veel branduren.

Gratis afspraak op locatie

led verlichting besparing armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.