ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting industrie

Met de led verlichting voor de industrie van Led import Europe kunt u snel besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote inkoopvolume profiteert u van een lage prijs.

In de industrie maakt men vaak nog gebruik van ouderwetse verlichtingsarmaturen. Veel bedrijven kunnen daardoor grote besparingen behalen. De stroomkosten zijn door het hoge verbruik van de verlichting in de industrie groot.

Steeds meer bedrijven bekijken de mogelijkheden van besparing op de kosten. In veel gevallen is het financieel zeer interessant om over te stappen op energiezuinige verlichting. Led verlichting voor de industrie heeft veel branduren en is daardoor snel terugverdiend.

Bij Led import Europe hebben wij ons gespecialiseerd in led verlichting voor de industrie. Onze adviseurs hebben ruime kennis en ervaring in uw branche. De uitgebreide armatuurkeuze speciaal voor de industrie zorgt ervoor dat wij altijd een vervangend armatuur kunnen bieden dat aansluit bij uw wensen.

Gratis offerte op maat

Led verlichting industrie armaturen

led verlichting industrie led highbay
ledverlichting industrie highbay

Led higbay armatuur geeft veel gelijkmatig licht

ledverlichting industrie loods
led industrie verlichting straler

Krachtige ledstraler voor werkplekken

led verlichting industrie led ip65
Industrie verlichting led IP65

Verlichting industrie IP65 snel vervangen aan uw lichtlijnen

ledverlichting industrie ledstraler
Led verlichting ledstraler

Krachtige ledstralers met veel licht

LED verlichting industrie

LED import Europe heeft ruime ervaring met energiezuinige led verlichting voor de industrie

led lampen industrie ledproject

Bij LED import Europe hebben wij ons gespecialiseerd in verlichting voor de industrie. Onze adviseurs hebben ruime kennis en ervaring in uw branche. De uitgebreide armatuurkeuze speciaal voor de industrie zorgt ervoor dat wij altijd een vervangend armatuur kunnen bieden dat aansluit bij uw wensen.

Led verlichting voor de industrie kenmerkt zich door een hoge slijtvastheid en robuuste behuizing. De ledbronnen zijn krachtig en van hoge kwaliteit. In een industrieomgeving zitten de grootste besparingen vaak in de vervanging van de bestaande tl verlichting of de gasontladingsarmaturen.

Onze adviseurs laten u graag de mogelijkheden zien die wij met ons portfolio kunnen bieden. Vaak kunnen wij u verhelderende inzichten bieden en armaturen leveren waaraan u niet had gedacht. Door onze expertise en vele referenties bent u verzekerd van een passend advies.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting industrie armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.