ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting kantoor

Met led kantoorverlichting van Led import Europe kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteert u van een lage prijs.

De verlichting in uw kantoor is zeer bepalend voor het resultaat van de werkzaamheden die plaatsvinden op kantoor. Het is van invloed op de concentratie en gezondheid van uw medewerkers.

Helaas is verlichting in veel kantoren slecht en maakt men vaak nog gebruik van dikke tl buizen met een starter. Deze verlichting is onzuinig en niet efficiënt.

Gelukkig vervangen steeds meer bedrijven de verlichting in LED verlichting voor kantoren. Met ledverlichting voor kantoor kan enorm bespaart worden op de kosten. Niet alleen is led verlichting voor kantoor zuinig met stroom, ook de levensduur is extreem lang.

Door de lange levensduur en besparende eigenschappen is led verlichting voor kantoor een slimme investering.

Gratis offerte op maat

Led verlichting kantoor armaturen

led verlichting kantoor ledpaneel
ledverlichting kantoor paneel

Led panelen zijn fraai en geven gelijkmatig licht

led verlichting kantoor indirect
led kantoor verlichting indirect

indirecteverlichting oogt modern en verblind niet

ledverlichting kantoor raster
Kantoor verlichting led raster

Verlichting met een raster is beeldscherm vriendelijk

led verlichting kantoorarmatuur
Led verlichting kantoor op maat

Wij kunnen ledverlichting op maat leveren

LED verlichting kantoor

LED import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led verlichting voor kantoor

ledverlichting vergadertafel

LED Import Europe heeft zich gespecialiseerd in de vervanging van bestaande onzuinigverlichting en importeert sinds 2010 grote hoeveelheden Ledverlichting voor haar klanten. Wij richten ons op functionele verlichting van een hoge kwaliteit.

Met onze led verlichting voor kantoor behaalt uw bedrijf niet alleen een grote energie- en onderhoudskostenbesparing. Onze ledverlichting voor kantoor is ook nog eens goed voor uw medewerkers.

Onze zuinige ledverlichting speciaal voor kantoren geven een egaal en prettig lichtbeeld. De verlichting is beeldscherm vriendelijk en simpel aan te brengen zonder al te veel technische kennis.

Een installateur is meestal niet nodig voor de vervanging. Indien u wel graag gebruik wilt maken van onze installatieservice zorgen onze deskundige monteurs voor een snelle en probleemloze vervanging van uw led verlichting voor kantoor.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting kantoor armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.