ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting loods

Met de ledverlichting voor loodsen van Led import Europe kunt u simpel bezuinigen op verbruik en onderhoud. Door onze grote volumes bieden wij u een lage prijs voor ledverlichting in uw loods.

Led verlichting in een loods zorgt voor grote besparing op de stroomkosten. De verlichting in een loods heeft vaak veel branduren. Het is belangrijk dat uw medewerkers hun werktaken in de loods kunnen uitvoeren bij voldoende licht.

Voor de led verlichting loods hebben wij verschillende armaturen in ons leveringsgamma opgenomen. Wij hebben oplossingen voor vervanging van TL buizen in verschillende lichtkleuren en lichtsterkte. Op deze manier kunt u de lichtbeleving afstemmen op de wensen van de gebruikers.

Voor het vervangen van de verlichting tussen stellingrekken leveren wij led verlichting loods lichtlijnen en armaturen die geschikt zijn voor de montage aan bestaande lichtlijnen. De keuze voor het armatuur dat het best past in uw situatie is afhankelijk van uw wensen en het beschikbare budget.

Gratis offerte op maat

Led verlichting loods armaturen

led verlichting loods armatuur
ledverlichting loods lichtlijn

Led lichtlijnen zijn fraai en geven gelijkmatig licht

ledverlichting loods ledverlichting
led loods verlichting stof dicht

Stofdichte led verlichting modern en verblindt niet

led verlichting loods tl
Loods verlichting led tl buis

Goedkoop besparen in het bestaande armatuur

ledverlichting voor loodsen
Led verlichting loods tl armatuur

Led armaturen geschikt voor het plaatsen van led tl

LED verlichting loodsen

LED import Europe heeft veel projecten geraliseerd met energiezuinige ledverlichting voor loodsen

led verlichting loods overzicht

Naast het vervangen van tl verlichting in bestaande armaturen of het vervangen van tl verlichting in of aan een bestaande lichtlijn leveren wij zogenaamde led montagebalken. Deze led verlichting voor de loods is uitermate geschikt voor gebruik in kleine of lage magazijnen en bij entresolvloeren en pakstellingen. Voor een laag aanschafbedrag kunt u hiermee enorm besparen op de kosten.

Wanneer nu gasontladingslampen in de loods zijn aangebracht, kan met ledverlichting in de loods flink worden bezuinigd op de kosten. Niet alleen gebruiken gaslampen veel stroom en is de elektronica in het armatuur onzuinig, ook de levensduur van de lampen is kort.

Voor het gebruik tussen stellingrekken hebben wij speciale armaturen die zorgen dat het licht goed en egaal verdeeld kan worden over de in de stelling geplaatste producten. Onze led verlichting voor een loods kan uitgerust worden met speciale diffuuskap zodat de heftruckbestuurder niet kan worden verblind.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting loods armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.