ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

led verlichting schuur

Met led verlichting voor uw schuur van Led import Europe kunt u gemakkelijk op stroom- en onderhoud besparen. Door onze grote voorraden profiteert u van een lage prijs voor led verlichting in uw schuur.

De led verlichting in een schuur die gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld de opslag van aardappelen en bieten, moet aan heel andere eisen voldoen dan de verlichting in een gewone bedrijfsloods. Bij Led import Europe hebben wij speciale led verlichting voor de schuur.

Bedrijven in de agrarische industrie, maar ook bedrijven die schuren gebruiken voor de opslag van hun goederen, zoeken een betrouwbaar armatuur dat geschikt is voor het gebruik in hun schuur. Led verlichting voor een schuur moet aan een aantal criteria voldoen.

Vaak hangt de verlichting in een schuur op hoogte. Het armatuur moet daarom een krachtige lichtbron hebben. Ook is het in schuren vaker vochtig en koud dan in een gewone bedrijfshal, het armatuur moet hiervoor geschikt zijn.

Gratis offerte op maat

Led verlichting schuur armaturen

led verlichting schuur ip65
ledverlichting schuur IP65

Led IP65 armaturen stofdicht gelijkmatig licht

ledverlichting schuur led buis
ledverlichting schuur led buis

Led tl verlichting goedkoop en zuinig

led verlichting schuur bouwlamp
Schuur verlichting led bouwlamp

Verlichting per locatie, veel en krachtig licht

ledverlichting schuur armatuur
Led verlichting schuur led armatuur

Direct overstappen naar led met een nieuw armatuur

LED verlichting schuur

LED import Europe heeft veel schuren uitgevoerd met energiezuinige led verlichting

led schuur verlichting armaturen

In het verlichtingaanbod van Led import Europe hebben wij speciale led verlichting voor de schuur. Wanneer de huidige armaturen in uw schuur nog in goede staat zijn is het niet altijd nodig deze armaturen geheel te vervangen. Wij kunnen in een dergelijk geval gebruikmaken van bijvoorbeeld LED tl buizen.

Armaturen waar tl verlichting in is aangebracht die nu versleten is, moet worden beoordeeld op de behuizing en de in het armatuur aanwezige elektronica.

Wanneer beiden nog in goede staat zijn is het mogelijk de TL lamp te vervangen voor een LED tl buis als ledverlichting in uw schuur.

Wanneer het armatuur is versleten kan vaak op de bestaande bekabeling een ledarmatuur worden aangesloten. Op deze manier spaart u de kosten van nieuwe kabels uit. Daarbij is het vervangen van de verlichting ook nog eens heel erg gemakkelijk.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting schuur armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.