ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Led verlichting V.v.E Verenigingen van Eigenaren

Met led verlichting voor de vve van Led import Europe kunt u voordelig besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteert u van een lage prijs.

Led verlichting voor de V.v.E in appartementen gebouwen en flats in Nederland neemt eindelijk een enorme vlucht. Vaak zijn de bewoners van flatgebouwen en appartementen lid van een Vereniging van Eigenaren ookwel V.v.E. die verantwoordelijk is voor het beheer en de tijdige uitvoering van facilitaire aangelegenheden in en rond het complex.

De meeste verlichting is aangebracht binnen in hallen, gangen en trappenhuizen en buiten als entree of omgevingsverlichting. Ouderwetse verlichting heeft een beperkte levensduur waardoor deze vaak vervangen moet worden. Dit levert overlast en onnodige kosten op omdat eigenlijk niemand tijdig de verantwoordelijkheid neem voor deze vervanging is extreem lang.

V.v.E led verlichting heeft als grootste voordeel dat deze armaturen naast een grote energiebesparing een erg lange levensduur hebben waardoor de verlichting minder snel hoeft te worden vervangen. Wanneer een vereniging van eigenaren in led verlichting investeert is de aanschaf door het lage energie verbuik van vve led verlichting bovendien snel terugverdiend.

Gratis offerte op maat

Led verlichting vereniging van eigenaren

led verlichting vve met sensor
ledverlichting vve

Led verlichting voor vve zuinige led armaturen met lange levensduur

led verlichting vve galerijverlichting
vve led verlichting

Slagvaste armaturen met zuinige led verlichting

led verlichting vve portiek armaturen
LED noodverlichting voor VVE

Energiezuinige VVE ledverlichting met nood functie

led verlichting vve portiek armatuur
Led gallerij armaturen

Led gallerij verlichting voor trappenhuizen en gangen

Led verlichting toepassen VVE

LED import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led verlichting voor Verenigingen van Eigenaren

led verlichting vereniging van eigenaren

LED Import Europe heeft zich gespecialiseerd in de vervanging van ouderwetse onzuinig verlichting en importeert sinds 2010 grote hoeveelheden VVE Led verlichting voor haar klanten. Wij richten ons op functionele verlichting van een hoge kwaliteit.

Met vve led verlichting van led import europe behaalt uw vereniging van eigenaren niet alleen een grote onderhoudskostenbesparing. ook profiteert u direct van een laag energie gebruik.

Onze zuinige vve ledverlichting voor galerij verlichting en portieken geeft een rustig en veilig lichtbeeld. De led verlichting kan worden uitgerust met aanwezigheid en beweging sensoren voor extra besparingen. De led portiekverlichting is simpel aan te brengen zonder veel technische kennis.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting voor de VVE

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.