ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

led verlichting werkplaats

Met werkplaats Led verlichting van LED import Europe kunt u eenvoudig bezuinigen op de stroomkosten. Met een samengesteld assortiment led verlichting voor de werkplaats profiteert u van een lage prijs.

Goede verlichting is van groot belang in montage- en constructieomgevingen. Led verlichting voor een werkplaats is daar op aangepast. Onze zuinige ledverlichting voor werkplaatsen geeft krachtig en gelijkmatig licht.

Met onze led verlichting voor werkplaats en constructieomgeving kunt u vrij eenvoudig grote besparingen behalen op uw verlichtingskosten. Niet alleen zijn onze ledarmaturen zuinig in gebruik, ze hebben ook een lange levensduur.

Vaak is de verlichting in een werkplaats aangebracht op hoogte en is het niet altijd gemakkelijk om defecte lampen te vervangen. Met de ledverlichting voor een werkplaats uit het portfolio van LED import Europe behoort het veelvuldig vervangen van defecte lichtbronnen voorgoed tot het verleden.

Gratis offerte op maat

Led verlichting werkplaats armaturen

led verlichting werkplaats led highbay
led highbay verlichting werkplaats

Led highbay verlichting heeft een grote lichtopbrengst

ledverlichting werkplaats led bouwlamp
Industrie led highbay straler

led bouwlamp verlichting werkplaats

led verlichting werkplaats stofdichte armaturen
led stofdichte armaturen voor werkplaatsen

Zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

led verlichting werkplaats ledtl buizen
Led TL buizen in de werkplaats

Goedkoop ledverlichting toepassen in bestaande armaturen

LEDverlichting voor werkplaatsen

Wij hebben veel ervaring met energiezuinige ledverlichting voor uw werkplaats

led verlichting werkplaats productie

In een werkplaats is het vaak stoffig, het stof slaat aan op uw verlichtingsarmaturen. Het is daarom belangrijk dat de verlichting van uw werkplaats van een zware kwaliteit is zodat de armaturen lang meegaan en gemakkelijk zijn schoon te maken wanneer deze vervuild zijn.

Als verlichtingspecialisten weten wij als geen ander hoe belangrijk goede verlichting is en op welke manier led verlichting voor een werkplaats moet zijn verdeeld over de ruimte. Plaatsen waar precies laswerk of montagewerkzaamheden plaatsvinden vragen om een sterke verlichting.

Op de plaatsen waar alleen voorraad is opgeslagen kunt u met minder verlichting af. Het is verstandig met onze adviseur een goed plan te maken voor de inrichting van het verlichtingsplan. Het is onverstandig zomaar 1 op 1 armaturen te vervangen in een bestaand lichtplan. Vaak kan extra op kosten worden bespaard door op de juiste plaats minder armaturen terug te hangen.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting werkplaats armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.