led highbay verlichting led import Europe
ledhighbay verlichting
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
led highbay verlichting
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Multibeam Led highbay armaturen

LED import Europe is producent en ontwikkelaar van de Multibeam led highbay armaturen.

Led import Europe is naast exclusief Benelux importeur voor diverse led verlichting fabrikanten ook product specialist en ontwikkelaar van de Multibeam led highbay verlichting. De Multibeam led highbay serie is volledig door Led import Europe ontwikkeld.

De Multibeam led highbay is afgestemd op de specifieke marktvraag van onze klanten en eindgebruikers. Met de Multibeam led highbay ontwikkelden Led import Europe een modulaire led highbay die inzetbaar is in nagenoeg alle projecten waar veel gelijkmatig licht nodig is.

De Multibeam led highbay is IP65 en schokbestendig voor gebruik in omgevingen waar vocht en vuil een belangrijke rol spelen bij de selectie van de led armaturen. De Multibeam led highbay is standaard 1-10 volt dimbaar waardoor extra besparing kan worden gerealiseerd met gericht aansturing van de lichtsterkte.

Gratis offerte op maat

Multibeam led highbay

ledimporteurope IP65 led highbay
Multibeam led highbay 100 watt

Multibeam led highbay 100 watt IP65.

ledimporteurope new IP65 led highbay
Multibeam led highbay 150 watt

Multibeam led highbay 150 watt IP65.

ledimporteurope IP65 led highbay kap
Multibeam led highbay 200 watt

Multibeam led highbay 200 watt IP65.

ledimporteurope IP65 led highbay PC kap
Multibeam led highbay 240 watt

Multibeam led highbay 240 watt IP65.

Multibeam Led highbay voor uw project?

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden met de Multibeam led highbay voor uw project en vraag om een demonstratie op lokatie. Laat u verbazen door de enorme lichtuitstraling en kwaliteit van dit armatuur. De Multibeam led highbay van Led import Europe is de led highbay van de toekomst...en de toekomst..is nu!!

ledimporteurope led high bay

De Multibeam led highbay kan worden uitgerust met diverse aanvullende componenten zoals reflectoren en kunststof kappen. Ook bestaat de mogelijkheid de Multibeam led highbay te richten met beugels. Door project gerichte selectie van de aanvullende componenten ontstaat een maatwerk product voor ieder project.

In de behuizing van de Multibeam led highbay is gebruik gemaakt van zeer hoogwaardige componenten. In de Multibeam maken wij gebruik van Philips leds en hoogwaardige drivertechnologie van Meanwell. De Multibeam zelf is uitgevoerd in volledig puur aluminium voor een perfecte koeling en lange levensduur.

Gratis afspraak op locatie

Led verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.