ilumax led verlichting
ledsmax ledverlichting
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledsmax Benelux
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

ledsmax led verlichting

LED import Europe is exclusief Benelux leverancier voor Ledsmax LED verlichting. LED Import Europe voor innovatieve ledverlichting van hoge Europesche kwaliteit.

Ledsmax ledverlichting wordt in de Benelux exclusief geleverd door LED Import Europe. Deze hoogwaardige ledverlichting heeft een zeer scherpe prijs en de levering verzorgen wij uit een enorme eigen voorraad. Ledsmax ledverlichting combineert de inzichten van Led import Europe en Ilumax met als eindresultaat een messcherpe prijsstelling en hoge kwaliteit.

Aan installatiebedrijven en groothandels bieden wij een aantrekkelijke inkoop structuur. Regelmatig nemen wij deel aan beurzen in binnen en buitenland. Wij verzorgen advies, levering en eventueel installatie van onze ledsystemen aan bedrijven in het MKB. Vraag nu vrijblijvend een scherpe prijsofferte aan voor uw project. Profiteer van de gedegen kennis van onze adviseurs en verbaas u over onze scherpe prijzen. Ledsmax ledverlichting zeer hoge kwaliteit voor een scherpe prijs!

Gratis offerte op maat

Ledsmax led verlichting

ledsmax led verlichting
led armaturen

Led armaturen voor bedrijfsmatig gebruik.

ledsmax led armaturen
led lichtbronnen

Led voor gebruik in uw bestaande armaturen.

ilumax led lampen
led uit voorraad

Ledverlichting uit grote voorraad.

ledsmax led armatuur
Gratis advies

Onze specialisten adviseren u op locatie

Ledsmax led verlichting voor uw bedrijf?

Ledsmax ledverlichting koopt u via LED import Europe, wij leveren led verlichting voor MKB en bedrijven in Nederland en Belgie. U koopt direct bij de importeur en rechtstreeks uit onze grote voorraad.

ledsmax beurs

Led import Europe is al jaren een gevestigde naam in Nederland en Belgie. Als exclusief Benelux importeur van Ledsmax led armaturen leveren wij u a klasse producten met een zeer scherpe prijsstelling.

Met onze ledverlichting profiteert u van alle voordelen van ledverlichting en van een zeer scherpe prijs door onze grote inkoopkracht.

De led verlichting van Ledsmax heeft een garantie van 2 tot zelfs 5 jaar. Omdat wij lage prijzen hanteren profiteert u volledig van een grote besparing en heeft u uw aanschaf in een korte tijd terug verdient. Wij bieden indien gewenst gratis advies op locatie en een deskundige binnendienst die u helpt bij de aankoop van onze producten.

Gratis afspraak voor advies

Ledsmax ledverlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.