ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

levensduur led

De levensduur van lED verlichting van Led import Europe is lang, daardoor kunt u extra besparen op kosten voor het onderhoud van uw verlichting. Bij ons profiteert u van een lage prijs voor ledverlichting.

De levensduur van led verlichting is in verhouding tot traditionele verlichting vele malen langer. Ledverlichting gaat tot wel tien keer langer mee dan ouderwetse tlbuizen en gasontladingsverlichting. Helaas zijn er de afgelopen jaren ook veel ledproducten van slechte kwaliteit verkocht. Deze producten gaan meestal snel kapot.

Niet iedereen is daardoor overtuigd van de lange levensduur van led verlichting. Helaas selecteren bedrijven hun led verlichting nog vaak op de prijs. Producten met een lage prijs zijn kwalitatief veel minder goed dan hoogwaardige producten uit Europa.

De led verlichting van Led import Europe is wel van een hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen wij niet altijd de goedkoopste zijn. Wel kiezen wij voor kwaliteit. Onze vele referenties onderschrijven deze werkwijze en kozen bewust voor een product met een hoge kwaliteit en een lange levensduur van de led.

Gratis offerte op maat

levensduur led verlichting armaturen

levensduur led armatuur
Lange levensduur led armatuur

Led tl armaturen lange levensduur en goedkoop besparen

levensduur ledverlichting
led armatuur highbay

Lange levensduur voor het vervangen van gaslampen

led verlichting lange levensduur
Industriele led verlichting

Lange levensduur, stofdichte afscherming, veel licht

levensduur led tl
Led tl buis verlichting

Led verlichting met een lange levensduur voor kantoren

Levensduur ledverlichting

Led import Europe heeft veel projecten gerealiseerd met led verlichting met een lange levenduur

levensduur led verlichting

De levensduur van ouderwetse tl verlichting is ongeveer 8000 branduren. Led tl verlichting heeft een veel langere levensduur van tot wel 50.000 branduren. Dat komt overeen met 15 tot 20 jaar. In die periode bespaart u niet alleen veel geld op de stroomkosten maar ook op de vervanging en het onderhoud van uw verlichting.

De levensduur van led heeft dus ook een positief effect op de kosten van onderhoud. In bedrijven en loodsen hangt de verlichting vaak op hoogte of op moeilijk bereikbare plaatsen. Doordat bij de vervanging van deze verlichting vaak hoogwerkers moeten worden gehuurd lopen de kosten snel hoog op.

Het is niet altijd even duidelijk wat de levensduur van led verlichting is ten opzichte van traditionele lampen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van een opzet en besparingsberekening.

Gratis afspraak op locatie

levensduur led verlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.