ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

leverancier led verlichting

Leverancier van led verlichting Led import Europe helpt u bij eenvoudig bezuinigen op stroom- en onderhoudskosten. Met een ruim assortiment ledverlichting voor bedrijven en instellingen.

Leverancier led verlichting en ledarmaturen voor de zakelijke markt. Led import Europe is leverancier van ledverlichting voor bedrijven en instellingen. Met een groot assortiment led armaturen uit eigen import of productie kunnen wij u altijd een passend led armatuur leveren tegen een scherpe prijs.

Wanneer u koopt bij LED Import Europe doet u rechtstreeks zaken met de productimporteur. Dat heeft voor u veel voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat de prijzen van onze ledverlichting beduidend lager zijn dan die van andere aanbieders met een vergelijkbaar product.

Led import Europe producten zijn van hoge kwaliteit. Wij maken gebruik van technisch hoogwaardige componenten van bekende internationale merken bij de productie van onze led armaturen.

Specialisten geven u graag een gedegen advies op locatie. Door dit advies bent u verzekerd van een passend aanbieding met led verlichting die past bij uw wensen.

Gratis offerte op maat

leverancier led verlichting armaturen

leverancier ledverlichting armaturen
leverancier led verlichting voor werkplaatsen

Led highbay verlichting heeft een grote lichtopbrengst

leverancier led verlichting downlight
leveranciervoor verlichting van gangen

Kan gebruikt worden op diverse locaties, geeft veel licht

leverancier led verlichting kantoren
leverancier van ledverlichting voor kantoor

Zuinig in gebruik en eenvoudig toe te passen

leverancier led verlichting highbay
Led highbay verlichting in uw loods

Goedkoop ledverlichting toepassen op bestaande aansluitpunten

Leverancier led verlichting voor bedrijven

Leverancier led verlichting direct kopen bij de importeur dat scheelt u veel geld.

leverancier led verlichting loods

Met de keuze van Led import Europe als leveranciervoor uw led verlichting kiest u voor een gedegen advies op locatie. Onze adviseurs maken indien mogelijk altijd een afspraak voor een inventarisatie. Op deze manier bewaken wij de kwaliteit van onze projecten en kunnen wij u juist adviseren.

Steeds meer zakelijke klanten uit binnen- en buitenland kiezen Led import Europe als vaste leveranciervoor hun ledverlichting. Niet alleen de zakelijke klanten met bedrijfsloodsen en kantoorgebouwen, maar ook steeds meer zorg- en overheidsinstellingen kiezen voor de kwaliteit en scherpe prijsstelling van onze producten. Wij zijn de leverancier led verlichting voor uw organisatie.

Een sterk netwerk van kundige installatiebedrijven in de Benelux en Duitsland kan worden ingezet bij de aanleg van de door u gekochte producten in uw organisatie. Hierdoor is Led import Europe niet alleen leverancier van ledverlichting maar ook turnkey projectleverancier in binnen- en buitenland.

Gratis afspraak op locatie

leverancier led verlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.