ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

lichtopbrengst led lampen

De branduren van de lED verlichting van LED import Europe zijn lang. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten voor het onderhouden van uw verlichting. Bij ons profiteert u door directe inkoop van een lage prijs.

De lichtopbrengst van led lampen is veel groter dan de lichtopbrengst van ouderwetse verlichting. Omdat ledverlichting niet alleen een grotere lichtopbrengst heeft maar ook veel zuiniger is met energie is het verstandig uw verlichting daar waar mogelijk aan te passen naar ledverlichting.

Wanneer men spreekt over de lichtopbrengst van van led lampen of ook wel de lichtkracht van verschillende lampen is het belangrijk te begrijpen hoe die lichtsterkte is gemeten. De lichtopbrengst van led lampen moet worden aangegeven in lumen ook wel lichtstroom genoemd.

De lumenstroom is de hoeveelheid lichtopbrengst die door ledlampen kan worden gemaakt. Bij het meten van verlichting is het ook van belang rekening te houden met het armatuur waar de lichtbron in is aangebracht. Het is van groot belang hoe efficiënt bijvoorbeeld een spiegel in een armatuur is.

Gratis offerte op maat

lichtopbrengst led lampen

lichtopbrengst led lampen schijnwerper
Led verlichting werkplaats

Led highbay grote lichtopbrengst, laag verbruik

lichtopbrengst led tl
led tl buizen verlichting

Hoge lichtopbrengst, laag verbruik in bestaande armatuur

lichtopbrengst led lampen kantoor
ledverlichting voor kantoor

Zuinig in het stroomgebruik, hoge lichtopbrengst

lichtopbrengst led lampen armatuur
Led TL lampen werkplaats

Goedkoop ledverlichting toepassen met grote lichtopbrengst

Lichtopbrengst ledlampen voor bedrijven

Energiezuinige led verlichting met een hoge lichtopbrengst zorgt voor een directe besparing op kosten

lichtopbrengst ledlampen loods

Armaturen die zijn uitgerust zonder optiek of met een slechte spiegel, hebben een veel lager armatuurrendement dan een armatuur met exact dezelfde lichtbron, wanneer wel een goede spiegel is aangebracht.

Vaak gaat het daar mis met de vergelijkingen van lichtsterkte. Er word bewust of onbewust niet altijd eerlijk met de gegevens en de lumenstroom omgegaan. Wanneer men bijvoorbeeld alleen de lichtkracht van de bron benoemt maar geen rekening houdt met het daadwerkelijke armatuur rendement zijn de afgegeven cijfers niet correct.

Onze specialisten lopen al jaren mee op de markt en weten precies welke lichtopbrengst led lampen kunnen behalen en hoe deze moet worden gemeten. Heeft u een aanbieding gekregen van een verkooporganisatie met een mooi verhaal, laat dan altijd uw aanbieding toetsen door onze specialisten.

Gratis afspraak op locatie

lichtopbrengst led lampen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.