Mi led led verlichting
Mi led ledverlichting
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
Mi led distributie Benelux
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Mi lux led verlichting

LED import Europe is exclusief Benelux distributeur voor Mi Lux Ledverlichting. LED Import Europe voor innovatieve ledverlichting van Europesche kwaliteit.

Mi led producten worden in Nederland en Belgie exclusief geleverd door LED Import Europe. Onze hoogwaardige led verlichting kenmerkt zicht door een zeer scherpe prijs en levering uit een grote eigen voorraad. Ledsmax van LED import Europe geeft u de mogelijkheid zeer voordeling te profiteren van de voordelen van ledverlichting. De Mi led ledverlichting heeft een goede garantie van 2 jaar.

Regelmatig nemen wij deel aan beurzen in de Benelux en verzorgen wij advies, levering en installatie van Mi led armaturen in de Benelux. Vraag uw vrijblijvend offerte voor uw project op en laat u verbazen door de prijzen en snelle levering van Mi led ledverlichting. Onze selectie is steeds "up to date" en voorzien van de laatste inzichten gebaseerd op de vraag uit de markt.

Gratis offerte op maat

Mi Led ledverlichting

mi-led verlichting
led lampen

Ledlampen voor in bestaande armaturen.

mi led armaturen
Design verlichting

Led verlichting met een luxe uitstraling.

mi led lampen
Led vervangers

Vervang uw bestaande armaturen voordelig.

mi led armatuur
Simpel besparen

Simpel en voordelig besparen op kosten.

Mi Led verlichting voor uw project?

Mi led van LED import Europe maakt goedkoop besparen mogelijk, wij leveren voordelige Mi led led verlichting voor bedrijven u koopt voor een lage prijs direct bij de bron en rechtstreeks van de importeur.

mi led showroom

Led import Europe is een gevestigde naam in Nederland en Belgie. Als exclusief Benelux importeur van Mi led led verlichting bieden wij u goede verlichting met een extreem lage prijs.

Met Mi led profiteert u maximaal van een lage aanschafprijs. U koopt Mi ledverlichting van een goede kwaliteit voor een fractie van de prijs van andere ledverlichting. Mi led maakt het mogelijk om ook bij weinig branduren een snelle terugverdientijd te behalen.

Mi led verlichting heeft een garantie van 2 jaar. Doordat wij lage prijzen hanteren profiteert u maximaal van uw besparing en heeft u uw aankoop in een mum tijd terug verdient. ook bieden wij gratis advies op locatie en een deskundige binnendienst die u kan helpen bij de producten selectie.

Gratis afspraak op locatie

Mi led verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.