ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

parkeergarage verlichting

Met parkeergarage verlichting van LED import Europe kunt u snel en goedkoop besparen op kosten van verbruik en onderhoud. Door onze grote inkoopvolumes profiteert u van een lage prijs.

Parkeergarage verlichting heeft enorm veel branduren. Vaak staat de verlichting in een parkeergarage 7 dagen per week aan. In veel gevallen zelfs meer dan 12 uur per dag. Het is niet ongewoon dat parkeergarage verlichting 24 uur aanstaat.

Parkeergarage verlichting treffen wij aan bij bedrijven maar ook veel bij een gezamenlijke vereniging van eigenaren van een appartementengebouw. De bewoners betalen gezamenlijk de kosten voor het laten branden van de verlichting.

Bij parkeergarage verlichting maakt men overwegend gebruik van tl verlichting. De tl lampen zijn aangebracht in waterdichte armaturen. Het vervangen van deze verlichting is gemakkelijk. Wanneer het armatuur nog in goede staat is volstaat zelfs het eenvoudig verwisselen van de ouderwetse tl lampen voor een energiezuinige led tl buis.

Gratis offerte op maat

Parkeergarage led armaturen

parkeergarage verlichting led tl
Parkeergarage verlichting led tl

Goedkoop bezuinigen in uw bestaande armaturen

parkeergarage verlichting ip65
Parkeergarage verlichting ip65

Voordelig uw bestaande armaturen vervangen

parkeergarageverlichting lichtlijn
Parkeergarage verlichting ledlijn

Nieuwe lichtlijnen voor vervanging van uw systeem

parkeergarage verlichting met sensor
Parkeergarage verlichting met sensor

Extra besparen door slim aan- en uitschakelen

Parkeergarage verlichting

Led import Europe heeft diverse ledarmaturen voor parkeergarage verlichting

parkeergarage verlichting project

Wanneer de armaturen defect zijn is het verstandiger het gehele armatuur te verwisselen voor een nieuwe ledverlichting als parkeergarage verlichting. Deze led verlichting kan worden aangesloten op de bestaande bekabeling. Dat is eenvoudig in eigen beheer uit te voeren.

De parkeergarage verlichting van led import Europe is kwalitatief zeer hoogwaardig. Deze hoge kwaliteit is nodig omdat de parkeergarage verlichting lang aanstaat en veel branduren heeft. Onze armaturen worden in Europa geproduceerd, dat geeft u de zekerheid van een snelle levering uit voorraad en een snelle nalevering wanneer u armaturen wilt bijbestellen.

Tijdens een afspraak op locatie helpen wij u graag bij het afstemmen van het meest geschikte armatuur voor uw parkeergarage verlichting. In deze afspraak kan meteen gekeken worden naar het vervangen van de verlichting in de algemene ruimtes.

Gratis afspraak op locatie

Parkeergarage led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.