ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Producent led verlichting

Led import Europe is producent van led verlichting. Wij leveren onze producten rechtstreeks aan zakelijke eindgebruikers. Door onze grote internationale afzet profiteert u van een lage prijs.

Producent led verlichting en armaturen voor de zakelijke markt. Led import Europe is producent van ledverlichting armaturen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige led armaturen voor bedrijven.

Op eigen productielijnen hebben wij armaturen ontwikkeld die in staat zijn uw bedrijfsloods of productieomgeving energiezuinig te verlichten met een lange levensduur. Deze ledarmaturen hebben vaak een patent op gespecialiseerde onderdelen die de kwaliteit van de armaturen onderstreept.

Met vestigingen in Nederland, Duitsland en Belgie hebben wij goed inzicht in de wensen van zakelijke klanten. Led import Europe is al sinds 2010 actief als producent led verlichting en importeur. Wij hebben grote expertise opgebouwd in de grootschalige implementatie van ledverlichting in binnen en buitenland.

Gratis offerte op maat

producent led verlichting armaturen

producent led verlichting armaturen
Producent led armaturen

Led aramturen voor werkplaatsen en loodsen

leverancier led verlichting downlight
Producent led lampen

Energiezuinige verlichting en ledlichtbronnen

producent led verlichting panelen
Producent led panelen

Led panelen zijn zuinig in verbuik en voordelig in aanschaf

producent led verlichting winkel
Led verlichting winkel

Gemaakt voor gebruik op bestaande verlichtingrail

Producent led verlichting en armaturen

Led import Europe heeft een groot portfolio ledverlichting en ledarmaturen voor zakelijke eindgebruikers.

producent ledverlichting bedrijven

In 2010 lanceerden wij als een van de eerste leveranciers een hoogwaardig en betaalbaar ledarmatuur voor de agrarische sector. De agrarische led armaturen kenmerken zich door hun simpele bediening en robuuste behuizing. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Het komt voor dat het moeilijk is een bestaand armatuur te vervangen met een nieuw passend ledarmatuur. Wanneer bijvoorbeeld maatwerk armaturen zijn geleverd of destijds is gewerkt met een afwijkende plafondmaat. In die gevallen bieden wij als producent led verlichting op maat.

Maatwerkarmaturen kunnen door ons op bestelling worden geproduceerd en geleverd. Op deze manier spaart u een dure verbouwing van plafonds uit. Ook leveren wij als producent led verlichting waarmee bestaande armaturen kunnen worden omgebouwd naar led armaturen.

Gratis afspraak op locatie

producent led verlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.