ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

professionele led verlichting

Met de professionele led verlichting van LED import Europe kunt u simpel bezuinigen op verbruik en onderhoud. Door onze grote volumes bieden wij u een lage prijs voor ledverlichting.

Professionele led verlichting voor zakelijke eindgebruikers koopt u bij een deskundige leverancier. Led import Europe is sinds 2010 actief als importeur van professionele led verlichting. De producten van led import Europe worden rechtstreeks geleverd en indien gewenst met installatie als turnkey project uitgevoerd.

Steeds meer bedrijven weten hun weg naar Led import Europe te vinden. Ons productenaanbod met professionele led verlichting is afgestemd op de behoefte van zakelijke eindgebruikers en scherp geprijsd. Wanneer u uw professionele led verlichting direct koopt bij de importeur heeft dat vele voordelen.

Vroeger kocht men verlichting en vervangende lampen voor onderhoud aan het verlichtingsysteem bij een technischegroothandel of installateur. Deze bedrijven kochten op hun beurt de verlichting in bij een groothandel of distributeur.

Gratis offerte op maat

professionele led verlichting armaturen

professionele led verlichting loods
professionele ledverlichting loods

Led lichtlijnen zijn fraai en geven gelijkmatig licht

professionele ledverlichting hal
professionele led halverlichting

Stofdichte ledverlichting modern, verblindt niet

professionele led verlichting tl
professionele ledtl verlichting

Goedkoop besparen in uw bestaande armaturen

professionele led verlichting kantoor
Led verlichting voor kantoren

Ledarmaturen van professionele kwaliteit

Professionele led verlichting

Led import Europe heeft veel projecten geraliseerd met professionele led verlichting in loodsen en kantoren

professionele ledverlichting school

De groothandel of distributeur koopt de professionele led verlichting op haar beurt in bij de importeur. Wanneer u uw verlichting koopt bij Led import Europe koopt u uw professionele led verlichting direct bij de importeur, dat scheelt u veel geld.

Voor u overgaat tot de aankoop van professionele led verlichting is het dus verstandig contact op te nemen met ons bedrijf. Een deskundig team van specialisten staat voor u klaar om u te voorzien van advies en ondersteuning op locatie.

Bij professionele led verlichting is het van belang een goede keuze te maken voor het best passende systeem. De verlichting moet aansluiten bij de wensen van de gebruikers en rekeninghouden met diverse reguleringen vanuit bijvoorbeeld de ARBO wet.

Gratis afspraak op locatie

professionele led verlichting armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.