ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

railverlichting led

Met railverlichting led armaturen voor winkels van Led import Europe kunt u snel bezuinigen op verbruik en onderhoud. Door onze grote inkoopkracht bieden wij u een lage prijs.

Railverlichting led armaturen zijn ontworpen voor de bevestiging aan een zogenaamde faserail voor verlichting. Een fase rail is een bevestigingsrail die vaak in winkels en horecagelegenheden in gebruik is voor de bevestiging van de verlichting.

Het voordeel van railverlichting led armaturen is de eenvoudige montage aan bestaande 3 faserail installaties. Veel winkels zijn uitgerust met railverlichting voorzien van onzuinige gaslampen. Deze gaslampen kenmerken zich door een hoog verbruik van energie en verouderde elektronica die zorgt voor extra verspilling van energie.

Door de toepassing van railverlichting led armaturen kan dus eenvoudig veel geld worden bespaard op de stroomkosten. Ledverlichting heeft een laag verbruik en een extreem lange levensduur. Naast deze financiele voordelen geven ledverlichting armaturen een mooi en helder lichtbeeld. Met ledverlichting kun u uw producten goed uitlichten.

Gratis offerte op maat

railverlichting led armaturen

railverlichting led spot
Railverlichting led spot

Led railverlichting voor lichtlijnen

railverlichting led verlichting
led rail verlichting

Zuinig en modern licht voor winkels en showroom

railverlichting led spots
Led railverlichting spot

Goedkoop besparen op uw bestaande faserail

railverlichting led spot faserail
Zuinige winkelverlichting

Ledarmaturen geschikt voor kledingwinkels

railverlichting led voor winkels

Led import Europe heeft veel projecten geraliseerd met energiezuinige railverlichting led spots

railverlichting led winkel

Veel ondernemers zijn maandelijks naast de kosten voor stroom een hoop geld kwijt aan het steeds vervangen van defecte lampen in de verlichtingspots. De bestaande armaturen worden door het hoge vermogen van de ouderwetse lampen zo warm dat de lampen snel kapot gaan.

Doordat railverlichting led armaturen een veel lagere temperatuur hebben behoort het vervangen van defectearmaturen tot het verleden. Omdat er veel verschilleden soorten railverlichting led armaturen zijn is het verstandig een afspraak te maken met een van onze adviseurs.

In deze afspraak kan goed gecontroleerd worden of de bestaande faserail geschikt is voor het gebruik van railverlichting led armaturen. Ook kunnen bijvoorbeeld de gewenste aantallen worden bepaald.

Gratis afspraak op locatie

railverlichting led armaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.