ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

Stalverlichting groothandel

Stalverlichting armaturen van Led import Europe zorgen voor een eenvoudige besparing op de kosten van gebruik en onderhoud. Door onze grote volumes profiteert u van een lage prijs.

Het vervangen van uw oude stalverlichting door energiezuinige led verlichting levert al snel 70% energiebesparing op. Een bijkomend voordeel is dat u uw lampen minder vaak hoeft te vervangen. De energiezuinige ledlampen van Led import Europe gaan tot wel 10x keer langer mee dan uw ouderwetse lampen.

Led import Europe heeft na intensief overleg met veehouders en na uitvoerig testen in binnen en buitenland een product aanbod voor u samengesteld dat speciaal geschikt is voor gebruik in en om de stal. Deze armaturen hebben als kenmerken; minimaal 50% energie besparing, duurzame kwaliteit en lange levensduur met een zeer aantrekkelijk prijsniveau doordat u rechstreeks koopt bij de importeur.

Gratis offerte op maat

Stalverlichting armaturen selectie

stal verlichting led armatuur
Stalverlichting led armatuur

Voordelig led armatuur met ledbuizen voordelig en snel besparen.

stalverlichting led highbay
Led stal highbay armatuur

Dimbaar LED armatuur voor verlichting van stallen ook dimbaar leverbaar.

stalverlichting led buizen ip65
Waterdicht stal armatuur

Geschikt voor een op een vervangen van uw ouderwetse armaturen.

stalverlichting stal armatuur
Zuinige led erf verlichting

Voor het energie zuinig aanlichten van uw stallen en terrein.

LED verlichting voor stallen

LED import Europe heeft veel ervaring met energiezuinige led verlichting voor stallen

stal verlichting project

Wij leveren specifiek voor stalverlichting ontwikkelde ledverlichting zoals onze unieke en budget vriendelijke argi led armaturen. Onze hoge productkwaliteit wordt ondersteund door goede garanties en een degelijk verlichtingsadvies.

In onze ledverlichting maken wij gebruik van bewezen technieken, jaren toegepast met aangetoonde levensduur en besparingsrendement. Het installeren van onze energiezuinige agrarische verlichting is eenvoudig , snel en indien gewenst moeiteloos in eigen beheer uit te voeren.

Onze ervaring in de toepassing van led stalverlichting gekoppeld aan ruime expertise in de agrarische sector maken ons uw betrouwbare partner in kostenreductie en dierenwelzijn.

Gratis afspraak op locatie

Stalverlichting groothandel

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.