ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

terugverdientijd led verlichting

De terugverdientijd van led verlichting is snel daardoor kunt u direct profiteren van de voordelen van led verlichting.

Terugverdientijd led verlichting is kort, daardoor is led verlichting vaak een slimme investering. Wanneer men op een juiste manier de terugverdientijd van led verlichting wil meten moeten een aantal aspecten in de berekening worden meegenomen.

De terugverdientijd van led verlichting kan op verschillende manieren worden berekend. De meest simpele methode bestaat uit het delen van de investering door de jaarlijkse besparing op de stroomkosten. Uit deze berekening komt het aantal jaren dat nodig is om de investering in ledlampen terug te verdienen.

Het nadeel van deze simpele methode is dat veel extra aspecten buiten beschouwing worden gelaten. De terugverdientijd van led verlichting is daardoor in werkelijkheid veel korter dan de uitkomst van deze berekening.

Gratis offerte op maat

terugverdientijd led verlichting

terugverdientijd led verlichting tl
Led tl verlichting loods

Snelle terugverdientijd met een lage investering

terugverdientijd ledverlichting highbay
ledverlichting hal

Snelle terugverdientijd, modern en zuinig met stroom

terugverdientijd led downlight
Zuinige pl vervanging

Goedkoop besparen in uw bestaande plafonds

terugverdientijd led kantoor
Led verlichting voor kantoren

Ledpanelen, voordelig met een snelle terugverdientijd

terugverdientijd led verlichting

Bij LED import Europe kunnen wij u precies vertellen wat de terugverdientijd is van uw ledverlichting.

ledverlichting project

Wanneer men een juiste berekening maakt, neemt men ook de factoren zoals afschrijving en subsidie mee. Ook is het verstandig de verlaging van de kosten van onderhoud in de berekening op te nemen.

Door de investering in nieuwe ledverlichting valt ook een groot deel van de onderhoudskosten weg, waardoor weer extra budget beschikbaar is voor de onderneming. Voordat u mogelijke subsidies in de berekening betrekt kunnen onze adviseurs u informeren over de mogelijkheden.

Een extra subsidie kan bijvoorbeeld worden gegeven in de vorm van een fiscaleaftrek of een bijdrage in de kosten. De verkrijging van een subsidie is van wezenlijk effect op de terugverdientijd van uw ledverlichting.

Wanneer u led verlichting gaat aanschaffen voor een nieuwbouwsituatie, zijn de regels van subsidie anders dan bij de aankoop van verlichting voor het vervangen van bestaande lampen. Onze adviseurs kennen de weg in subsidieland en helpen u hiermee graag op weg.

Gratis afspraak op locatie

terugverdientijd led verlichting

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.