ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

tl balk vervangen

Met de ledverlichting van Led import Europe kunt u simpel uw lt balk vervangen en bezuinigen op kosten van stroom en onderhoud. Door onze grote inkoopkracht profiteert u van een lage prijs.

Tl balk vervangen met ledverlichting is eenvoudig en kan u direct veel kosten besparen. Ouderwetse tl balken zijn onzuinig met stroom en geven meestal slecht licht. Door het vervangen van uw bestaande tl balken in het bestaande armatuur is een investering in nieuwe ledarmaturen niet direct noodzakelijk.

Voor u overgaat tot het aanpassen van uw tl buizen door led balk verlichting is het van belang na te gaan of de bestaande bekabeling nog in goede staat verkeert. Armaturen die niet in goede staat zijn kunnen niet verantwoord worden voorzien van led tl verlichting en moeten worden vervangen.

Led tl buizen zijn zeer geschikt om uw tl balk te vervangen voor zuinige ledverlichting. De koopprijs is gezien de besparing relatief laag en de besparing is overwegend hoog. Vaak kan een energiebesparing worden gerealiseerd van tot wel 70%.

Gratis offerte op maat

tl balk vervangen opties

tl balk vervangen
tl balk vervangen dubbel

Tl balken geven zuinig en gelijkmatig licht

tlbalk vervangen met led
led tl buis voor tl balk

Krachtige ledverlichting die niet verblindt bij inkijken

led tl buis voor vervangen tl lamp
led tl voor bestaande armaturen

Led tl voor gebruik in bestaande armaturen

led tl balk vervangen
Led tl balken enkel

Led tl bak met enkele led buizen

Led tl balken vervangen

LED import Europe heeft diverse uitvoeringen led tl balken voor het vervangen van tl verlichting

led tl bakken loods

Een tl balk vervangen door led verlichting is de goedkoopste manier om te besparen op kosten. In sommige gevallen moet in het bestaande tl verlichtingarmatuur de bedrading worden aangepast. Onze specialisten vertellen u wanneer dat nodig is en hoe dat in zijn werk gaat.

Wanneer uw bestaande verlichting niet meer in goede staat verkeert of toe is aan vervanging kunt u beter kiezen voor een andere manier van vervanging. Wanneer u uw tl buis wilt vervangen door een zuinig led armatuur is het beter te kiezen voor nieuwe armaturen.

Nieuwe armaturen zijn ook geschikt voor het plaatsen in een ruimte waarin nog geen verlichting is toegepast of in een nieuwbouwproject. Wij hebben verschillende uitvoeringen ledverlichting in ons uitgebreide productenassortiment.

Gratis afspraak op locatie

tl balk vervangen opties

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.