ledverlichting groothandel
led groothandel telefoonnummer
Telefoon:
Nederland +31(0)165-201127

Belgie +32-(0)51-280910
ledlampen groothandel adressen
Adres logistiek:
Blauwhekken 1E 4751 XD
Oud Gastel Nederland

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare Belgie

tl besparen

Tl besparen met de LED verlichting van Led import Europe is eenvoudig. Met onze producten kunt u bezuinigen op de stroomkosten en het onderhoud. Door onze grote volumes profiteert u van een scherpe prijs.

Tl besparen met ledverlichting is eenvoudig en voordelig uit te voeren met de ledverlichting van Led import Europe. Tl verlichting is een van de meest gebruikte ouderwetse vormen van verlichting. Een ouderwetse tl buis is onzuinig en verbruikt daarbij veel energie die niet direct omgezet kan worden in zichtbaarlicht.

Steeds meer bedrijven willen op hun tl besparen door het overstappen op energiebesparende ledverlichting. Dat kan op verschillende manieren. Een van de manieren van besparen op de verbruikskosten van tl verlichting is door het aanbrengen van zuinige led tl lampen in het bestaande armatuur.

Wanneer u wilt beginnen met tl besparen is het belangrijk om na te gaan of het bestaande verlichting armatuur wel geschikt is voor de toepassing van led tl buizen. Dat is ondermeer afhankelijk van de staat van onderhoud en gebruikte elektronica in het armatuur.

Gratis offerte op maat

Tl besparen met ledarmaturen

tl besparen armatuur
Tl besparen met led armatuur

Led tl verlichting heeft een grote lichtopbrengst

tl besparen led buis
led tl verlichting

Tl besparen met led buizen simpel en doeltreffend

tl besparen ledverlichting
led armaturen besparen

Zuinig in gebruik en eenvoudig schoon te houden

tl-besparen-ledlampen
Led TL buizen werkplaats

Goedkoop tl besparen in bestaande armaturen

Tl besparen voor bedrijven

Bij Led import Europe hebben wij veel ervaring met tl besparen in bedrijven en instellingen.

tl besparen bedrijven

Wanneer uw bestaande verlichting niet meer in goede staat verkeert is het verstandig nieuwe armaturen aan te schaffen waarin direct ledverlichting is toegepast. U wisselt dan uw ouderwetse onzuinige tl armatuur om voor een led armatuur waarmee u op u tl verlichting kunt besparen. Meestal kunnen de bestaande aansluitpunten worden gehandhaafd.

Wanneer u aanpassingen wilt doorvoeren aan het lichtplan kunt u dat gemakkelijk combineren met het besparen op de verbruikskosten en energiezuinige ledverlichting toepassen. Samen met een van onze adviseurs kan gekeken worden naar de wensen met betrekking tot de nieuwe verlichting.

Met ledverlichting kan energiezuinig worden verlicht. De verbruikskostenbesparing die gerealiseerd kan worden door tl besparen met led is groot. Naast de besparing op de kosten van stroomverbruik zult u een aanmerkelijke besparing behalen op de kosten van vervanging en onderhoud.

Gratis afspraak op locatie

Tl besparen met ledarmaturen

Led import Europe heeft een nieuwe LED highbay met 140 lumen per watt. Dit armatuur kan perfect worden gebruikt in de logistieke omgeving en andere loodstoepassingen. Bel onze led groothandel voor de mogelijkheden en een offerte.

Wij ontwikkelden speciaal voor de toepassing op lagere hoogte een led lowbay armatuur. Het armatuur heeft 140 lumen per watt en een grote lichthoek. Een echte alleskunner tot maximaal 5 meter hoogte. Bel ons voor meer informatie.

voorraad en logistiek

led verlichting voorraad

Wij hebben een grote voorraad in Nederland. De meeste van onze producten zijn daardoor snel uit voorraad leverbaar.

led groothandel logistiek

Vanuit onze vestigingen zorgen deskundige logistieke medewerkers dat uw zending vlot en goed verpakt aan u kan worden toegezonden.